Hvordan lage sanger fra en platespiller

Hvordan lage sanger fra en platespiller


En platespiller er designet for å spille plater, men må kobles til en forsterker til å drive høyttalerne som spiller musikk. Du kan lage en digital låt fil fra et spor på en plate spilles på en platespiller ved å koble en digital opptaksenhet til forsterkerens utgang. Prosedyren krever bruk av lydkabler, tilgjengelig fra en hobby eller elektronikk butikken, sammen med en bærbar lydopptaker som også kan være kjøpt fra samme butikk. Tallerkenen, platespiller eller forsterkeren vil ikke bli skadet på noen måte ved å gjøre sangen til en fil.

Bruksanvisning

1 Hev platespiller støvdeksel, hvis det er én. Plasser posten som har sporet på det som vil bli omgjort til en sang fil på platespilleren. Roter forsterkeren slik at du kan se ryggen.

2 Stikk den røde RCA-plugg i den ene enden av mini-jack-til-RCA-lydkabel til "Venstre" merket og rød-farget utgang under "Ekstra" (aka "Aux") på baksiden av forsterkeren. Sett den hvite RCA-plugg som er i samme ende som den røde inn i "riktig" merket og hvit-farget utgang under "Ekstra".

3 Roter forsterkeren tilbake til sin opprinnelige posisjon. Sett pluggen i enden av mini-jack-til-RCA-kabelen til mini-jack-inngang på lydopptaker [input kan bli navngitt "Aux" eller "Mic inn," avhengig av merke av opptakeren ].

4 Trykk på "Meny" -knappen på spilleren. Velg en digital filtype blant valgene; ". MP3" for eksempel velge en "bit rate" eller oppløsning av lydfilen blant valgene; for eksempel "256."

5 Skru på forsterkeren med sin fjernkontroll. Trykk på "LP" eller den knappen er utpekt for å spille plata på platespilleren gjennom høyttalerne. Vri dreieskiven på ved å trykke på power-knappen; typisk strømknappen er plassert i forkant av dreieskiven, selv om det kan være plassert på toppen ved siden av tone arm.

6 Løft tone arm av tone hvile og plassere nålen nær enden av sporet før den som vil bli gjort til en sang fil. Trykk på "Record" -knappen på digital opptaker så snart de foregående spor er ferdig, og det er stillhet. Opptakeren vil deretter kopiere sangen du vil. Trykk på "Stop" knappen på opptakeren når sporet er ferdig.

7 Sett tone arm tilbake på tone resten. Slå dreieskiven og fjern posten. Slå av forsterkeren. Ta av mini-jack til RCA lydkabel fra forsterkeren og fra opptakeren.

Hint

  • En digital opptaker som ikke automatisk slå av eventuelle innebygde mikrofoner når du bruker innstillingen "Aux" må ha dette gjort manuelt.