Hvordan lage Pod Hull i My Custom Glassfiber Dash

Hvordan lage Pod Hull i My Custom Glassfiber Dash


Klippe en pod hull i din egendefinerte glassfiber dash kan virke som en skremmende prospektet. Glassfiber er utsatt for chipping og sprekkdannelse; men hvis det gjøres riktig, kan du klippe en pod hull for et mål uten chipping eller cracking finish. Du trenger flere spesialiserte verktøy, men de fleste av dem er ofte funnet i en velutstyrt garasje. Du kan ta denne jobben til en kvalifisert auto body shop, men hva er gøy med å installere en egendefinert glassfiber dashbordet og ikke gjør noen av tilpasnings på egen hånd?

Bruksanvisning

1 Dekk til området av glassfiber dashbordet som du ønsker å installere pod målere inn med lav takle grønn automotive tape. Tape lar deg markere på dashbordet med et fett blyant og bidrar til å minimere chipping under skjæringen.

2 Finn en horisontal linje over streken med et nivå. Når du har en plan tråd med dashbordet, skriftlærd linjen med et fett blyant. Du ønsker å gjøre dette selv om du bare installere en måler. Hvis den første måleren er utenfor sentrum, vil alle fremtidige målere også utenfor sentrum.

3 Markere midten plassering punktet for hvert måler med et målebånd. Plasser hver måler med samme avstand fra hverandre. Husk å ta hensyn til måleren rammen ved fastsettelse mellomrom. En generell regel er å ha mellom 1/2 til 1 tomme avstand mellom hver måler. Merk av midtpunktet med en fett blyant der de krysser den horisontale linjen.

4 Installer en kvistbor som samsvarer med utvendig diameter på måleren til en drill. Sett batteridrevet drill på den tregeste mulig innstilling.

5 Trykk midt tuppen av kvistbor inn i krysset på den horisontale linjen, og sakte bore ut hullet. La litt for å gjøre jobben. Ikke trykk altfor hardt på drill. Den kvistbor vil sakte bore gjennom glassfiber dashbordet.

6 Fjern gradene den indre kanten av hullet med et roterende verktøy med en slipeskive på den. En runde fil fungerer også for avgrading.