Hvordan lage Motorsykkel Pipes

Motorsykkel rør kan bygges for alle typer motorsykkel bruker tynn vegg, høy tetthet stål rør og rør Benders. Praksisen med å lage rør for en tilpasset motorsykkel har eksistert så lenge customsykler. Du kan lage alle størrelser pipe, bygge en eksos for den tilpassede motor installert på en motorsykkel rammen. Rørene er bøyd for å passe retningen på motoren din på rammen og den tilpassede lyddemper system kan installeres med dem.

Bruksanvisning

1 Tørr passer enden av stålrørene til motorens avgasser for å være sikker på at de vil passe inn i motoren.

2 Hold røret på plass på motoren pakning og markere stedet av den første svingen ved hjelp av en svart markør.

3 Sett røret inn i røret bender med den svarte -merket man over midten av bøyemekanismen.

4 Anvende en varmekilde til røret, i likhet med en liten flamme blåselampe, og deretter bøye røret ved å trekke bøye spaken. Pass på å bruke riktig vinkel på bend for motoren din orientering.

5 Fjern røret fra bender og sett den tilbake på plass på motorblokken. Deretter foreta en ny mark for neste sving. Plasser merket på utsiden av røret og gjenta trinn 4 for å fullføre bøye.

6 Re-plass røret til motorblokken og deretter gjenta trinn 5 for å fullføre resten av svingene før du rørene er ferdig.

Hint

  • Noen rør Benders kan ikke gi deg riktig type bøye som du trenger. Hvis du trenger å gjøre en skarpere vinkel bøy, bør du bruke en annen bøying metode. Sett røret inn en vice, forsiktig for ikke å bøye rørveggene når du strammer vice. Så varme og bøye røret for hånd til du får den formen du trenger.
  • Ikke over bøye rørene. Hvis du må bøye rørene bakover for å justere dem, kan du skade rørene.