Hvordan transportere en bil

Flytte eller skal på ferie kan være en stor opplevelse, men det kan være upraktisk å kjøre separat fra din kjære hvis du har to biler. For å bøte på dette problemet, kan du transportere bilen din fra ett sted til den neste. Det er flere måter å gjøre dette, inkludert tauing bilen din via en bil dolly låst bak en annen bil eller ved å betale en profesjonell bil-flytte selskapet til å transportere bilen. Du kan leie en dolly for ca $ 150 per dag, eller du kan ha bilen levert for ca $ 1 a mile.

Bruksanvisning

1 Hekt bil dolly opp til ballen stikk på baksiden av den første bilen. Bilen dolly er ganske lett, slik at du bare hjulet dolly opp til ballen stikk på den første bilen, dra låsen opp på toppen av ballen hullet på bilen dolly, og senk den ned på ball hitch. Skyv låsen på toppen av bilen-dolly stikk ned for å låse stikk over ballen-mottaker stikk.

2 Hekt tauing sikkerhet kjeder av ballen stikk på bilen dolly i hullene på hver side av ballen stikk på trekkvognen.

3 Fjern sikkerhetsnål fra hver rampe på baksiden av bilen dolly. Trekk hver rampe ut og sette dem på bakken. Sett stroppene på siden av hver bil-dolly dekk innesperring.

4 Sentrer bilen bak rampene. Sakte kjøre bilen opp ramper til bilen dips ned i bilen-dolly dekk innesperring. Skyv ramper tilbake og erstatte den sikkerhetsnål på hver enkelt.

5 Plassere stroppene rundt hvert dekk på begge sider. Pass på at stroppene ikke har noen vendinger i dem. Skralle til stroppen fra fronten av bilen dolly inntil stroppen har liten eller ingen gi på hvert dekk.

6 Hook begge sikkerhetslenker (ved siden av låseskivene) rundt rammen av bilen. Unngå å pakke den rundt noen slanger.

7 Slå på bilens sikkerhets fare lys og sørge for at parkeringsbremsen er frigjort.

Hint

  • Kontakt profesjonell bil skipere (se Ressurser) for å be om sitater om hvor mye det vil koste å transportere kjøretøyet.