Hvordan lage Intercooler Piping

Intercooler rør brukes med turboladere eller superchargers å kjøre boost gjennom motoren på en bil. Den intercooler rør gir en jevn flyt av ladetrykk og gjør at turbo eller kompressor for å kjøre effektivt. Du kan lage din egen intercooler rør ved hjelp av grunnleggende forsyninger.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor du ønsker at intercooler rør som skal kjøre og montert inn i motorrommet. Du må kanskje kjøre rørene bak en lykte å unngå andre reservoarer. Hvis du ønsker å reise til intercooler rør bak frontlys, må du skjære et lite stykke metall for å gjøre plass til rørene.

2 Marker en 180-graders rør i to ved hjelp av en markør og kutte røret i to med en baufil. Dette vil gi deg to 90-graders svinger. Hvis du trenger en 45-graders vinkel for et større område i bestemte oppsett, bruk en annen 180-graders rør for å gjøre det.

3 Bruk tape til å teste passe rørene sammen som du ønsker dem i bilen, slik at du kan foreta justeringer i dem før du installerer dem.

4 Antall rørene slik at du vet i hvilken rekkefølge de vil passe inn i motorrommet, eller du kan la dem teipet sammen og ta dem til et sveiseverksted å ha dem sveiset sammen. Perle endene av rørene slik koplingene vil holde på fast under forsterke forhold. Du kan perle rørene ved å pusse den intercooler rør kanten der du trenger det beaded å jevne det ned.

5 Rengjør rester og rør ved hjelp av alkohol eller aceton på en klut og pakk maskeringstape rundt kanten av røret. Bruk en rørepinne for å bruke et hurtigsett automotive epoxy en centimeter i bredden og to inches fra kanten av røret rundt diameteren på intercooler rør for å lage en beaded kanten for koplingene å passe over en sikker måte. La automotive epoxy tørke og bruke sandpapir for å sand epoxy til en jevn kant. Etterpå kan du prime og male intercooler rør hvis du foretrekker det. Bruk et multiverktøy med et skjærehjul til å kutte havner inn i intercooler for spesifikke rør.

6 Koble intercooler rør til dine spesifikke turbo eller supercharger kit henhold til instruksjonene av turbo eller supercharger. Du kan også spray maling intercooler rør en farge du ønsker å belegge dem.