Hvordan lage en film med et digitalt kamera

Det er enkelt å lage minneverdige videoer med et enkelt digitalkamera.

Bruksanvisning

1 Finn riktig digitalkamera. En 8-megapixel pek-og-skyt digitalkamera fungerer godt fordi de fleste modellene har flere nyttige funksjoner for fotografering og videoproduksjon. Forsikre deg om at kameraet har et minnekort med minst 2 GB.

2 Finn et egnet sted å skyte videoen. Miljøet du velger vil gjøre en stor forskjell. De fleste digitale kameraer har blinker, men de er bare for å ta bilder. Din posisjon må være et godt opplyst rom eller utendørs.

3 Bestem hva slags video du ønsker å gjøre. Hvis du ønsker å skyte en video utendørs, kan du filme lokale dyrelivet eller lage en kort film. Skyting innendørs med et vanlig digitalkamera krever mange lyskilder. Med en kombinasjon av naturlig lys og elektriske lamper, kan du lage en skikkelig innendørs-tema video.

Hint

  • Bli kjent med enheter funksjoner og menyer på kameraet. De fleste nyere digitalkameraer leveres med SLR-stil funksjoner for optimale quality.Avoid digitale kameraer som har spesielle zoomobjektiver. Disse kameraene bryte enkelt, og alle digitale kameraer har digital zoom, noe som gjør behovet for et zoomobjektiv rent cosmetic.When skyting videoer ute, sørg for at hvitbalansen på det digitale kameraet ikke er i det negative. Dette vil overeksponere videoen og i stor grad påvirke dens quality.If du har ustø hender, montere kameraet på et stativ for å gi en jevn skutt og redusere sjansen for ulykker.