Hvordan kan jeg sjekke historien gjør av pre-eide kjøretøy?

Hvordan kan jeg sjekke historien gjør av pre-eide kjøretøy?


Bil shopping kan være en morsom aktivitet. Du finner den spesielle pre-eide bilen og falle i kjærlighet. Du må ha det. Men før du fullfører avtalen, må du spørre deg selv "hva er det jeg egentlig kjøpe her?" Hva er historien til denne bilen? Har det vært en dårlig vraket? Har det vært betjent regelmessig og i tide? Er kilometertelleren nøyaktig? Har bilen har en ren tittel? Dette er alle viktige spørsmål som bør besvares før du fullfører noen avtale.

Bruksanvisning

1 Finn og skriv ned bilens VIN, eller kjøretøy identifikasjonsnummer. Dette vil bli brukt til å spore bilens historie. Dette tallet er som et fingeravtrykk for en bil. Det er en 17-tegns sekvens som inneholder både tall og bokstaver. Du kan vanligvis finne bilens VIN der frontruten møter dashbordet. Det er også stemplet i hele bilens ramme, motor, så vel som andre hoveddeler. En annen vanlig sted å sjekke er på slutten av passasjersiden dør når døren er åpen.

2 Besøk Carfax.com, skriv inn bilens VIN og klikk "Få Carfax!" knapp. Du vil bli bedt om å registrere seg for enten et engangskjøretøykontroll eller medlemskap. Vanligvis er medlemskap designet for bilforhandlere. Hvis du bare kjøpe en enkelt kjøretøy, er det beste alternativet for å velge engangs alternativ. Etter registrering vil nettstedet gi deg informasjon om bilens historie.

3 Bruk informasjonen som Carfax.com gir og ta en avgjørelse om hvorvidt denne bilen er skikket for kjøpet.

Hint

  • Mens Carfax.com gir en ganske nøyaktig historie av bilen, det er ikke en perfekt løsning. I tillegg til å trekke en Carfax.com rapport, ta bilen til en lokal mekaniker for en inspeksjon. Innen du er ferdig med disse to metodene, vil du ha en ganske solid idé om hvorvidt denne bilen er i god form eller ikke.
  • Mens sjekke historikken på bilen er en smart ting å gjøre, er det også smart å sjekke den sanne verdien av kjøretøyet. Du kan gjøre det ved å sjekke ut Kelly Blue Book eller KBB.