Hvordan lage en 250CC SunL ​​Scooter Raskere

Hvordan lage en 250CC SunL ​​Scooter Raskere


Designet for å gi enkel håndtering av en scooter med kraften til en liten motorsykkel, 250 cc SunL ​​scootere er en morsom og litt kraftig kjøretøy. Selv om de er absolutt kraftigere enn mange andre scootere, kan SunLs fortsatt være ganske treg, spesielt hvis de ikke er skikkelig vedlikeholdt. Å gjøre en 250-cc SunL ​​scooter raskere krever at du opprettholde en flittig vedlikeholdsplan samt vurdere å installere eller injisere noen etter-markedet, prestasjonsfremmende utstyr og produkter.

Bruksanvisning

1 Fyll begge dekkene til riktig trykknivå, i henhold til SunL ​​brukermanual, spesielt bakdekket. Selv om praktisk for påfylling, SunL ​​scootere 'slangeløse dekk er mer tilbøyelige til å bremse lekkasjer, og en underinflated bakdekket vil betydelig redusere både innledende akselerasjon samt din toppfart.

2 Legg et drivstoffsystemet rensing tilsetningsstoff til bensintanken. Slike en additiv spyler gjennom systemets drivstoff linjer, fjerne bygge opp som kan hindre motoren fra brennende bensin som normalt.

3 Smør de mekaniske komponentene i scooter regelmessig, inkludert endre SunL ​​motor olje hver 1000 miles, bruke smøremiddel til variatoren trinser i variator-boksen, og holde bremsevæske på riktig nivå.

4 Installer etter-markedet alternativer som en frontruten og en ny eksos og lyddemper system. En frontruten gjør scooteren mer aerodynamisk ved å dirigere all møtende luften rundt deg mens du kjører, i motsetning til normalt når kroppen din fanger luft, fungerer som en gigantisk seil. Et nytt eksosanlegg kan forbedre hastigheten som motoren din utstøter avgassene som er et biprodukt av motoren din brennende bensin. Dette gjør at mer oksygen å gå inn i drivstoff-brenning, som gjør at drivstoff-brenning til å skje raskere og renere, forbedre SunL ​​hestekrefter.

5 Fjern begrense skive fra forsiden trinse på SunL ​​er variator-boksen. Dette gjør at scooter kjøring system for å operere med større hastighet.