Hvordan lage din egen RCA til RJ45

Gjør din egen RCA til RJ45-kabel for å hekte en audio / video-enheter til datamaskinen eller vice-versa kan være en enkel måte å spare noen få dollar. De tekniske ferdighetene som trengs er minimal og delene er lett å få til en lav pris i en elektronikk eller hjemme forbedring butikken. Selv om disse kabler kan gjøres til en hvilken som helst lengde, jo kortere de er jo bedre vil de arbeide. Skjermet tvunnet par-kabler som CAT ikke lider tap av data fra forstyrrelser, men fordi vendinger forkorte arbeids lengden på kabelen, lange løyper på mer enn 100 fot er ikke gjennomførbart.

Bruksanvisning

1 Åpne CAT 5 prosjekt boks. Fjern belegg på seks av de åtte interne innlegg.

2 Bore tre 1/2-inch hull i toppen av CAT 5 prosjekt boks. Disse hullene vil være der RCA-kontaktene feste.

3 Skjær seks stykker av strandet ledningen til mellom 2 og 3 inches. Kle av den siste en-halv tomme av ledningen på hver ende for å muliggjøre en ren forbindelse med ledningene

4 Lodd de positive og negative ledningene til RCA-kontakter til de tilsvarende interne innlegg med den tilberedte wire.

5 Dekke eventuelle wire som kommer til syne når lodding med elektrisk tape.

6 Epoxy RCA-kontakter til casing. For et rent utseende, bruke epoxy på undersiden av boksen.

7 Smekk dekselet tilbake på CAT 5 prosjekt boks.

Hint

  • En CAT 5 prosjekt Boksen har en RJ45-bøssing i sin base.
  • For å gjøre dette til en extender for bruk med en gaming system eller andre TV perifer, lage en ny boks og bruke CAT 5-kabel med RJ45-kontakter i hver ende for å koble dem. Dette vil gjøre en RCA til CAT 5 til RCA bro som kan strekke seg rundt 80 fot. Når du pris ut CAT 5-kabel vs RCA-kabel, vil du se en stor besparelse med CAT 5.