Hvordan lage din egen Pickup Rack Fra Wood

Hvordan lage din egen Pickup Rack Fra Wood


Hvis du trenger et takstativ til din pickup lastebil, men kan ikke finne en for dine spesielle behov, bygge din egen fra trevirke. Konstruer det med lette trelast som gran for å gjøre det enklere å fjerne når det blir nødvendig. De fleste gjør-det-selv huseiere med pickup lastebiler kan bygge et rack av solid tømmer som vil tjene mange formål. Den grunnleggende design av alle pickup lastebil racks gjør det enkelt å endre på dine spesifikke behov.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden fra gulvet av sengen til toppen av førerhuset og legge til 12 inches. Skjær fire stykker fra to-by-4 trelast til denne lengden med elektrisk gjæringssag og merke dem som innlegg. Mål avstanden mellom de sider av sengen på toppen. Skjær fire to-by-4 studs på at måling og merke dem som tverrbjelker.

2 Ta måling fra toppen av sengen bak førerhuset på innsiden av bakluken. Legg til 12 inches og kuttet to 2-av-4s og deretter trekke 3 inches og kutte to til. Merk de to første som topp skinnene og de to andre som bunnskinnene.

3 Sett to av innleggene på et arbeidsbord med en 3 1/2 tommers siden opp. Merk den ene enden som toppen av innleggene. Mål fra toppen av innleggene og lage et merke på 3 1/2 inches. Sett et kryss medlem på innlegget så en 3 1/2 tommers side av traversen er mot 3 1/2 tommers side av innleggene.

4 Juster innleggene slik at de er i flukt med endene av tverrdelen. Juster tverrbjelke slik det er på de merkene som er gjort på 3 1/2 inches på innleggene. Fest tverrbjelken til innleggene med 2 1/2 tommers dekk skruer. Dette er toppen av stativet. Gjenta dette med den andre stolpen og tverrbjelke.

5 Lag et merke fra bunnen av innleggene som er lik avstanden fra gulvet av sengen til toppen av hjulbrønnene. Sikre de resterende tverrbjelker på disse merkene som du gjorde de andre. Stå stikkerne oppreist.

6 Plassere en 1 1/2-tommers side av et av de nedre skinnene på toppen av den nederste tverrbjelke, slik at enden av bunnskinnen butts til 3 1/2-tommers side av stolpen. Gjør 3 1/2-tommers side av bunnskinnen selv med ytterkanten av innlegget, og fest den til innlegget med 3 tommers dekk skruer. Gjenta dette med de resterende bunnskinnen.

7 Sett topp skinnene på toppen av de beste tverrbjelker så en 3 1/2 tommers side av skinnen er mot en 1/2-tommers side av innleggene. Tillat 12 inches av skinnen å henge forbi en av stikkerne og fest den til innlegget med 3 tommers dekk skruer. Gjør den andre enden av den øverste rail flukter med 3 1/2 tommers side av stolpen og fest det på samme måte.

Hint

  • Fest lastebil stativet midlertidig med skru ned klemmer eller permanent med braketter og bolter. Påfør maling eller vann sealer til stativet for å beskytte det mot elementene.
  • Ikke la elektroverktøy innen rekkevidde for små barn. Ikke spray vann sealer på lastebil rack på en vindfull dag.