2000 Toyota Rav 4 Sikkerhets

2000 Toyota Rav 4 Sikkerhets


Toyotas RAV4 er en liten, sport-utility vehicle lansert av selskapet i 1996. 2000 RAV4 har et fullt uavhengig fjæring. Forbrukerne har valget mellom "fast engasjert" firehjulstrekk eller forhjulsdrift; to eller fire-dørs design; og manuell eller standard girkasse (de fleste modeller). ABS bremser for 2000 Toyota RAV4 er valgfrie, som er kjørelys. Doble kollisjonsputer er standard. Rapporterte problemer med RAV4 involvere de som er irriterende og de som utgjør en sikkerhetsrisiko.

sikkerhetstester

The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) utfører sikkerhetstester for biler. I en Frontal Offset Test, den IIHS tildelt 2000 RAV4 med en "marginal" rating. Den IIHS gir en "G" rating for godt; en "A" rating for akseptabelt; en "M" rating for marginal og en "P" rating for dårlig. Testen ble utført på en modell som veier 3,007 pounds med en 2,0 liters 4-sylindret motor. Side Impact, Tak Styrke og bak kollisjonstester ble ikke utført på 2000 modell.

Hodet / hals området; konstruksjonen og sikkerhet bur; og brystkassen alle fikk en "A" eller akseptabel vurdering. Det var et stort gap i rangeringer for foten området. Den høyre ben / fot området fikk bare "G" rating mens venstre ben / fot området fikk lavest score på "P." Testene avslørte sjansene for skader i tilfelle en krasj var størst i hodet området, brystet og venstre leggen området.

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ikke utføre kollisjons eller sikkerhetstester på 2000 RAV4 modell.

Fuel And Gas Tank

To forbrukere rapportert problemer med 2000 RAV4 drivstoffsystemet eller drivstofftanken. Et problem med bensininnsprøytning ble rapportert på 17. mai 2006, av en kunde som bor i Douglas, Georgia. 1. oktober 2001, en forbruker bosatt i Falls Church, Virginia, rapporterte et problem med låsen på drivstofftanken lagringssystem.

Transmission System

To forbrukerne arkivert rapporter om en potensielt farlig problem med RAV4 er overføring. I 2004, en RAV4 eier i Cortaro, Arizona, melder manuell girkasse gled ut av gear og gikk i fri mens du kjører med en hastighet på mellom 50 og 70 miles per time. Giveren var ikke i stand til å identifisere kilden til problemet. I 2003, en annen forbruker bor i Tucson, Arizona, rapporterte det samme problemet. En tjeneste bulletin viste Toyota var klar over problemet, men fant det uverdig av en tilbakekalling. Andre klager involverer overføring involvere clanging lyder og utgjør ikke et sikkerhetsproblem.

Kollisjonsputer og sikkerhetsbelter

På den første september 2000, en RAV4 eier rapporterte et dekk utblåsning som forårsaket et tap av kontroll over bilen når du reiser på 75 miles per time. Selv om ulykken involverte en velt og involverte skader, kollisjonsputene aldri utplassert.

I mars 2008, en eier som bor i Pasadena, California, rapporterte at front bilbelte løsrevet fra bilen når du er på forsøk ble gjort for å feste den. Samme eier rapporterte problemer med justering av setebeltet på passasjersiden.

hjul

To forbrukere rapportert om problemer med separasjon som opptrer i hjulet området av 2000 RAV4. I 2007, en rapport bemerket sprekker i hjulet og skiller eiker. I 2006 ble en annen kompatibel rapporterte brudd i sveisen på hjulet og separering av den indre hjul fra det ytre hjulet.

Fartskontroll

To klager, en innlevert i august 2002 (Chico, California) og en på 2 januar 2010 (Plainfield, Illinois), involverer problemer med bilens hastighet kontrollsystem. Den første Klageren uttalte han prøvde å deaktivere cruise control mens du reiser på 70 mph, men bilen ikke tregere. Den andre eieren er oppgitt bilens motor brummer og bilen begynte å bevege seg på egen hånd. På den tiden ble sjåføren stoppet på rødt lys.