Hvordan lage din egen Photography Lighting Kit

Hvordan lage din egen Photography Lighting Kit


Fotografi er en stor hobby eller yrke å utforske, full av utfordringer som skal overvinnes og teknikker for å lære og perfekt. Det kan være svært dyrt, imidlertid, og belysning er ikke et unntak. Belysning er nødvendig for god fotografering, og i kameraet flash gir sterk belysning skape forstyrrende skygger. Løsningen for fotografer på et budsjett er å skape andre lyskilder ved hjelp av billige materialer. En del av belysning som dessverre ikke kan kopieres billig er en ekstern blits, da disse må være kompatibel med kameraets lysmåling. Ting du kan lage inkludere en hjemmelaget myk panel, myk boksen og reflektor.

Bruksanvisning

Soft Panel

1 Kjøp en klær stativ for å gi en ramme (se referanser) for myk panel. Alternativt kan du lage en stor rektangulær ramme av PVC-rør og albueledd; hver side av PVC rektangelet bør ikke være mindre enn 3 fot i lengde, og bør være frittstående.

2 Drapere en gammel hvit laken over rammen. Trekk den øvre kanten av arket opp og over toppen av rammen, innpakning PVC-rør. Lim arket på seg selv ved hjelp av stoff lim. Feste platen til bunnen av rammen i tillegg.

3 Kjøp en 500W arbeidslampe med en medfølgende stativ fra din lokale jernvarehandel. Hvis lyset kommer med halogen tungsten lys, erstatte dem med 3,200K ultra hvite lyspærer for å unngå gult lys. De må være dobbel-ended for å passe inn i arbeidslampe. Plasser lys bak hjemmelaget myk panel.

Soft Box

4 Klipp og forkaste klaffene på toppen av en pappeske. Boksen kan være så stor som du vil at myk boksen for å være, men bør være direkte proporsjonal med størrelsen av lys du bruker med boksen (lyskilden bør ideelt sett være en ekstern ekstern blits). Lim aluminiumsfolie til hver flate på innsiden av boksen.

5 Skjær et hull litt mindre enn størrelsen på lys på motsatt side av åpningen av boksen slik at lyset kan passe godt inn i hullet.

6 Lim gjennomsiktig engangsbruk duk, silke eller skisse papir til den åpne siden av boksen.

Hint

  • Bruk en hvit plakat bord for en reflektor. Dette vil lyse opp mørke områder ved å gi diffust lys.
  • Arbeidslys kan bli veldig varmt. Vær forsiktig når du bruker dem i lengre perioder av gangen.