Magellan Roadmate 300 Instruksjoner

Magellan Roadmate 300 Instruksjoner


For de fleste moderne brukere, er det Magellan Roadmate 300 relativt grei å bruke. Når enheten er slått på, steg-for-steg menyer lar deg velge din destinasjon maskinen vil deretter opprette en rute for deg basert på dine preferanser. Berøringsskjermen og manøvreringsknappene til høyre på skjermen gjør Magellan 300 enkel å navigere. Imidlertid må enheten være riktig satt opp før du bruker den. Pass på at du bruker den medfølgende installasjons CD og følg instruksjonene på skjermen på datamaskinen du skal sette opp enheten.

Bruksanvisning

1 Slå på strømmen ved å trykke på strømknappen på venstre side av skjermen. Magellan-logoen skjermen vises da advarselen vises. På bunnen av advarselen skjermen, velge hvilke brukerens preferanser du vil bruke: Bruker 1, Bruker 2 eller Bruker 3.

2 Trykk på "Select Destination" -ikonet for å åpne målet menyen eller trykk på "Finn" knappen på undersiden av knappen hjulet til høyre på skjermen. Velg hvordan du ønsker å velge reisemål: ved å skrive inn adressen, velge en eksisterende adresse fra adresseboken, velge en plassering etter kategori, eller ved å legge inn et veikryss. Du kan enten trykke på skjermen, eller navigere til valg ved hjelp av piltastene på høyre side av skjermen, og deretter velge "Enter".

3 Velg ruten metoden du foretrekker: kortest tid, unngå bomveier, minst mulig motorvei eller mest bruk av motorveier.

4 Vent til veibeskrivelser skjermen vises og begynne å reise i henhold til de angitte instruksjonene. Trykk "Avbryt" for å gå tilbake til menyen eller "View" for å endre visningen av kartet på skjermen. Du kan også bruke "Zoom inn" og "zoom ut" for å vise forskjellige nivåer av kartet. De er de to knappene umiddelbart til høyre for visning skjermen med "+" og "-" tegn inni et forstørrelsesglass.

Hint

  • Når du først åpner Magellan 300, må du bruke den medfølgende CD-ROM for å konfigurere enheten. Du har også muligheten til å laster inn kart via et SD-kort. Men det er mange variabler som du vil ønske å vurdere i begge disse prosessene. Se i den medfølgende bruksanvisningen eller se delen Referanser for en lenke til manualen på Magellan nettstedet.