Hvordan lage din egen bil Magneter

Hvordan lage din egen bil Magneter


Opprette en bil magnet kan være en fantastisk måte å vise frem din kreativitet samt utstyre bilen din med noen personlig melding. Du kan bruke bil magneter til å annonsere en liten bedrift, eller fortelle verden at barnet ditt er en ære student. Uansett formålet med magnet, er stilen helt opp til deg, spesielt hvis du gjør det selv i stedet for å kjøpe det fra en butikk. Å gjøre en selv tar bare en kort tid, og kan enkelt gjøres med minimal materialer.

Bruksanvisning

1 Kjøp en magnetisk ark-det er to typer, full magnetiske plater eller perforerte, pre-cut magnetiske ark. Full magnetiske ark tillate deg å lage din egen spesialformet bil magnet, mens en perforert plate vil mer enn sannsynlig bare tillate for rektangulære eller firkantede magneter. Hvilken type man vil ha, avhenger av formen og størrelsen av det ferdige bilmagnetene man ønsker, så velge tilsvarende.

2 Bruk markører / sharpies å trekke design på magnetplate. Vær forberedt på å planlegge ut din design først med en blyant før du bruker markører, slik at du eliminere eventuelle feil eller mangler. Hvis du foretrekker en mer profesjonell og strukturert ser bilen magnet, prøv kort prosess i trinn 3.

3 Slå på datamaskinen og starte kort program (Photoshop eller Adobe programmene kan brukes i stedet for et kort program hvis du føler deg mer komfortabel lage med dem). Velg en mal du liker og ønsker å overføre til din magnet. Rediger skrift, ord og logo på kort program før du lagrer det. Laste magnetiske ark i skriveren (og sørg for å plassere utskriftssiden ned), justere størrelsen og sideoppsett for den ønskede størrelsen på magnet, og skrive ut design. Alt Magnetics.com sier at de fleste blekkskrivere kan håndtere bredden av de magnetiske ark-bare justere skriveren til de spesifikasjoner som de listen på deres hjemmeside (finnes i referanse-delen).

4 Klipp ut din tegnes eller skrives ut design med en skarp saks. Hvis du har kjøpt pre-cut ark, bruke saks for å klippe ned rette kanter av magneten, etter perforeringene. Mens du kan avvike fra dette litt, for en helt unik form og design, bør du gi avkall på de perforerte plater og feste med singelen magnetiske ark. Bare kutte ut design du ønsker.

5 Bruk pensel til å påføre et lag med klar kontakt til toppen av magneten. Clear kontakt er en lakkering eller lakk-lignende stoff som kan påføres med pensel. Mesteparten av tiden, kommer det klart kontakt flaske med sin egen børste, så sjekk ut dette før du kjøper en ny børste nettopp for dette formålet. Den klare kontakt vil bidra til å beskytte magneten og design fra solens sterke stråler, sammen med regn og vind. Kontakten vil holde utformingen levende og synlig. Etter klart belegg, la magneten å ligge på et lunt sted i 12-24 timer for at det skal bli helt tørr og brukervennlig. Plasser den på bilen din, og sørge for at det stikker.