Hvordan lade batteriet for MP3-spillere

Hvordan lade batteriet for MP3-spillere


Batteriet på en MP3-spiller vil renne når enheten er slått på og raskere mens du bruker spilleren. Batteriet for MP3-spilleren må lades innimellom for å hindre at batteriet dør. Akkurat som iPod, kan generiske MP3-spillere lades ved hjelp av en datamaskin som kjører. Batteriet på en MP3-spiller kan også lades ved å benytte en spesiell lader laget for bærbare mediespillere.

Bruksanvisning

ved datamaskin

1 Slå på datamaskinen. La maskinen på og sørge for at den ikke slår ned eller falle i "hvilemodus".

2 Koble MP3-spilleren ledningen til spilleren. Denne ledningen vil bli koblet til USB-ledningen-porten på spilleren. Størrelsen og plasseringen av porten vil variere basert på hvilken mp3-spiller du eier.

3 Koble den andre enden av MP3-spilleren ledningen i en av datamaskinens åpne USB-porter. MP3-spilleren batteriet lades.

Ved hjelp av MP3-lader

4 Plugg den elektroniske MP3-spilleren laderen inn i noen stikkontakt som virker.

5 Koble MP3-spilleren ledningen til enheten som beskrevet i trinn 2 i § 1.

6 Koble USB-enden av MP3-spilleren kabelen til laderens USB-port. MP3-spilleren skal begynne å lade.

Hint

  • Hvis MP3-spilleren er riktig lading, bør det vises en melding på skjermen eller et lys skal slå seg på (avhengig av hvilken enhet du eier). Kontroller tilkoblingen og sørge for at laderen du bruker (datamaskin eller andre) er slått opp. Hvis spilleren ikke tar betalt, prøve å bruke en annen ledning. Du bør besøke eller kontakte butikken der MP3-spilleren ble kjøpt hvis spilleren ikke betalt etter flere forskjellige forsøk.