Hvordan lage Custom ringetoner for iPhone 3GS bruker iTunes 9

Hvordan lage Custom ringetoner for iPhone 3GS bruker iTunes 9


En tilpasset ringetone kan gi din iPhone 3GS et snev av personlighet, men de ringetoner tilgjengelig for kjøp fra iTunes Store koster like mye som en full sang. For å omgå dette problemet, kan du lage ringetoner til iPhone ved hjelp av noe annet enn iTunes 9. Dette er ikke den nyeste versjonen av iTunes, og det er alltid anbefalt at du holder din iTunes-programvaren oppdatert for å fikse noen glitches, forbedre ytelsen og få de nyeste funksjonene. Imidlertid er prosessen for å lage en ringetone er den samme for begge versjoner.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes. Finn sangen du vil bruke som ringetone. Lytt til sangen, og finn et klipp som er 30 sekunder eller kortere. Skriv ned start- og stopptider klippet.

2 Høyreklikk på sangen. Velg "Lag AAC-versjon" eller "Konverter markerte til AAC." En ny kopi av sangen vises ved siden av den gamle.

3 Høyreklikk på den nye AAC versjon av sangen. Velg "Get Info". Klikk på "Alternativer". Start- og stopptider sangen vises i bokser. Endre start- og stopptider for de gangene du skrev ned for det valgte klippet. Klikk på "OK".

4 Høyreklikk på sangen på nytt. Klikk på "Slett". Dette fjerner bare sangen fra iTunes-biblioteket, ikke datamaskinen. Du må fjerne den fra biblioteket, slik at du kan re-legge den som ringetone.

5 Åpne harddisken navigatør, enten Utforsker eller Finder. Skriv inn navnet på sangen i søkefeltet. Finn AAC versjon av sangen - det vil si "AAC" i ikonet bildet. Høyreklikk på ikonet AAC og velg "Get Info". Finn navnet på filen med sin fil som slutter i boksen som vises. Endre filen slutter å "M4r." Du kan også klikke to ganger (ikke dobbeltklikk) på navnet på ikonet. I Windows kan du høyreklikke og velge "Gi nytt navn."

6 Dobbeltklikk på ikonet for å re-åpne den i iTunes. Det skal vises i ringetoner mappen. Du kan nå synkronisere den til telefonen din ved å konfigurere synkroniseringsinnstillingene under fanen ringetone når du kobler iPhone til datamaskinen.