Hvordan kopiere kontakter fra iPhone til iTunes

Kopiering iPhone kontakter til iTunes konto på datamaskinen din kan hjelpe deg med å unngå å miste viktig kontaktinformasjon. Dette kan bli et alvorlig problem hvis din iPhone krasjer, eller hvis du mister telefonen din, og er ute av stand til å ta kontakt med dine kollegaer. For å unngå dette, sikkerhetskopiere din kontaktinformasjon til din iTunes-konto.

Bruksanvisning

1 Koble iPhone til datamaskinen med kabelen som følger med telefonen. Kabelen kobles direkte med USB-porten på datamaskinen. Når du kobler iPhone, bør det vises i menyen på iTunes-programmet.

2 Klikk på iPhone etiketten på venstre side av iTunes. Dette bringer opp informasjon om innholdet på enheten.

3 Velg alternativene du vil bruke til synkronisering av kontaktene dine. På toppen av skjermen, vil du se en meny med valg, inkludert "Summary", "Info" og "Apps". Klikk på "Info" for å se alternativene for synkronisering kontaktene dine. For eksempel kan du velge om du ønsker å synkronisere kontaktene med Windows eller Gmail-kontakter.

4 Klikk "Sync" nederst til høyre i vinduet. IPhone vil begynne synkronisering. Den første delen av sync innebærer sikkerhetskopiering kontaktinformasjon og annen informasjon som er lagret på din iPhone. Når synkroniseringen er fullført, blir du bedt om å koble fra enheten. Kontaktinformasjonen vil bli lagret på datamaskinen.

Hint

  • Du får tilgang til denne informasjonen og gjenopprette telefonen fra sikkerhetskopifilen hvis telefonen informasjonen er slettet. Koble iPhone til datamaskinen. I iTunes, velger du "Gjenopprett fra sikkerhetskopi."