Hvordan konverterer jeg en LCD dataskjermen gjør til en TV-skjerm?

Hvordan konverterer jeg en LCD dataskjermen gjør til en TV-skjerm?


LCD-TV er en stor flatskjerm alternativ for mediene, men de kan være dyrt. LCD-skjermer er ofte hundrevis av dollar billigere enn sine monitor landsmenn på grunn av mangel på en TV-tuner, høyttalere, eller en fjernkontroll grensesnitt. Men hvis du har disse tingene allerede, for eksempel med et hjemmekinoanlegg og en kabelboks, kan du spare penger på TV ved hjelp av en PC-skjerm i stedet.

Bruksanvisning

1 Koble skjermen til kabelboks og andre enheter som bruker HDMI-kabler. Hvis du har en eldre skjerm som tilbyr bare en DVI-inngang kan du kjøpe en HDMI til DVI konverter.

2 Koble lyd til høyttalersystemet bruker en RCA-kabel. Sørg for å matche de røde og hvite kontakter med de røde og hvite innganger og utganger på kabelboks og mottakeren for høyttalersystemet.

3 Sett skjermen på kabel-boksen til riktig oppløsning for skjermen. Hvis du ikke ser noe som vises i begynnelsen, må du kanskje ta kontakt med kabelboks håndboken for å finne ut hvordan du kan justere innstillingene. Tilsvarende TV-oppløsning er 1080p på en 16: 9-format. Sørg for at du setter kabelen boksen for å vise denne oppløsningen.

Hint

  • Hvis du ønsker å se i full HD-TV trenger du en oppløsningsevne på minst 1920x1080 piksler. Pass på at den kommer med en HDMI-inngang, og hvis du har flere elementer for å få kontakt, for eksempel en kabelboks og en spillkonsoll, se etter en skjerm med flere HDMI-innganger.