Hvordan konvertere fra en Blackberry til en Android

Hvordan konvertere fra en Blackberry til en Android


En av de største bekymringene når du konverterer fra en mobiltelefon til en annen er hvordan du kommer til å få informasjon til den nye enheten. Dette gjelder spesielt når du flytter fra en mobil system til et annet, som i fra Blackberry til Android. Bilder og sanger kan flyttes ved å overføre minnekortet og tredjeparts programmer må lastes ned til den nye telefonen fra produsenten. På den annen side, kan du ha flere hundre telefonkontakter som må flyttes fra Blackberry til din Android-telefon. I så fall må du eksportere informasjon fra din Blackberry Internet Service (BIS) nettstedet til Google-kontoen sammen med din Android-telefon.

Bruksanvisning

1 Logg på mobiloperatørens BIS nettsted (se Ressurser).

2 Klikk på "Kontakter". Klikk på "Export". Velg CSV-format hvis du blir bedt om å velge en type. Lagre filen på datamaskinen.

3 Logg på Google-kontoen som er tilknyttet din Android-telefon (se Ressurser). Klikk "Gmail".

4 Klikk på "Kontakter". Klikk "Flere handlinger". Klikk "Importer".

5 Klikk "Velg fil" for å bla gjennom datamaskinen for CSV-filen du lagret i trinn 2. Klikk på "Import".

Hint

  • Android-telefoner automatisk synkronisere med Google-kontoen som er tilknyttet enheten. Avhengig av Android-telefon i spørsmålet, kan det ta flere minutter før de nye kontaktene du importerte til Google skal vises på håndsettet.
  • Disse instruksjonene kan variere avhengig av mobiloperatøren og modellen av Android-telefon du bruker. Hvis du har problemer med å fullføre prosessen, ta kontakt med mobiloperatøren din for å få teknisk støtte. .