Hvordan koble opp en videospiller gjennom DirecTV pluss dvr

Den DirecTV pluss dvr er et flott stykke teknologi som bruker flere kabel linjer for å la deg spille inn og se to programmer samtidig. DVR har avanserte funksjoner som lar deg bare trykke på et par knapper og en hel sesong kan registreres. Med alle disse avanserte funksjonene, du fortsatt kan være lurt å koble videospilleren til DirecTV, om å se på gamle VHS-kassetter eller hjemmevideoer, eller ta en sikkerhetskopi på en permanent stykke tape.

Bruksanvisning

1 Plasser DirecTV Plus DVR og videospilleren tett sammen. Dette vil gi mindre forvirring og unødvendig ledningen floker hele baksiden av underholdningssenter. Det beste stedet å sette dem er over TV.

2 Koble de to innkommende koaksialkabler fra parabol inn i DirecTV Plus DVR. De går inn i den delen som er merket "Satellite In" og omtalt på helt til venstre side av mottakerboksen.

3 Vri kablene på så stramt som du kan, slik at du ikke har en løs tilknytning og mister tjeneste eller bøye nålene.

4 Ta en kort koaksial kabel og koble den til kabel-porten som er merket "Out til TV". Dette er rett under kabelen porten som er merket "Off-Air antenne" så sørg for at du ikke koble den koaksiale kabelen inn i feil port.

5 Ta den andre enden av den korte koaksial kabel og koble den til "Antenna In" port funnet på videospilleren. Dette kan også være merket "Cable In" eller har en annen lignende navn.

6 Koble en annen kort Koaksial kabel til porten merket "Out til TV". Ta den andre enden av denne kabelen, og koble den inn på baksiden av TV-en.

7 Plugg i både DirecTV Plus DVR og videospilleren.

8 Slå på DirecTV pluss dvr og sørge for at det blå lyset kommer på i fronten av mottakeren.

9 Slå TV-en og sørge for at alle parabol jobber greit ved å gå til tilfeldige kanaler. Hvis bildet er uklart, kan en av ledningene være løs eller videospilleren kan være på.

10 Slå på videospilleren. Trykk på TV / VCR-knappen og se om bildet forandres. Trykk den et par ganger, og deretter prøve å spille en kassett i videospilleren.