Hvordan koble opp en TV, stereo, video og DVD

Hvordan koble opp en TV, stereo, video og DVD


Hjemmekino handler om underholdning valg, uansett om du lytter til musikk, se på TV eller DVD-er, tar opp programmer på en videospiller eller spiller videobånd. Komponentene koble til en stereo-mottaker, som fungerer som en sentral kontroll hub. Ulike komponenter kan nytes ved å vri velgerkontrollknappen på stereoanlegget eller trykke på en knapp på fjernkontrollen. Bruk standard audio-video komposittkabler for å koble opp utstyr ..

Bruksanvisning

1 Koble de tre pluggene i den ene enden av en komposittkabel satt til passende farge AV utgangen på DVD-spilleren, og sett pluggene på den andre enden av kabelen inn i kontaktene på baksiden av stereoanlegget merket for en DVD spiller (alle tilgjengelige sett pluggene kan brukes, bare notere hvilket sett brukes for tilkobling, for eksempel Video 1 eller Video 2).

2 Hook opp et ekstra sett med komposittkabler fra videospilleren på A / V ut-kontakter til inngangskontaktene på mottakeren merket for en videospiller. Igjen, matche fargekoden på kabelpluggen ender med fargekoden på VCR knekter og mottakerens knekt.

3 Koble det tredje settet med komposittkabler fra videospillerens A / V-inngangskontaktene til utgangskontaktene på stereoanlegget.

4 Koble videokabelen fra mottagerens videoutgang eller "OUT til TV" jack og inn i fjernsynets videoinngang.

Hint

  • Koble til alle komposittkabler før du kobler utstyret til elektrisitet og slå dem på.