Hvordan koble opp en Samsung 275T på HDMI

Hvordan koble opp en Samsung 275T på HDMI


I motsetning til tidligere HD-teknologi, som for eksempel komponentkabler som krever fem separate tilkoblinger for video og lyd, HDMI-tilkoblinger overføre all video og audio data over en enkel tilkobling. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) tilbyr også bilde- og lydkvalitet bedre enn tidligere HD tilkoblingstyper. Bare noen få trinn for å koble til en HDMI-utstyrt enhet til en HDTV, som for eksempel Samsung 275T.

Bruksanvisning

1 Koble HDMI-kabelen til HD-enheten. Finn HDMI-utgang på baksiden av enheten du ønsker å koble til Samsung 275T. Det vil trolig være merket "HDMI" eller "HDMI ut." Koble den ene enden av HDMI-kabelen til denne porten.

2 Koble HDMI-kabel til TV-en. Den andre enden av HDMI-kabelen skal kobles til en av din Samsung TV HDMI-innganger. Legg merke til hvilken HDMI-inngang du bruker (for eksempel HDMI 1 eller HDMI 2) for denne enheten.

3 Konfigurer Samsung 275T for HD-enheten. Bruk valgknappen på fjernkontrollen, som regel merket "Input", "kilde", "kildeliste", "TV / video" eller noe lignende, for å sette TV-en til HDMI-inngangen der du koblet til enheten. Med andre ord, hvis du koblet til HD-enhet til HDMI 1-inngang, fortsett å trykke på valgknappen til TV-en er satt til HDMI 1. Du har nå koblet HD-enheten til din Samsung 275T og er klar til å nyte høy definisjon bilde og lydkvalitet.