Auto poleringsmiddel Instruksjoner

Auto poleringsmiddel Instruksjoner


Med tiden kan skitt og forurensninger forårsake skade det beskyttende dekke av bilens maling jobb. Selv om skaden ikke påvirker selve auto kroppen male seg selv, skaper det en sløv slitt utseende på overflaten av kjøretøyet, slik at bilen ser skitne, uavhengig av hvordan det er ryddet. Reparere denne skaden krever en utjevning av de små riper med mindre slipemidler som finnes i auto polering forbindelser. Med en mekanisk polisher og sammensatte, kan du redusere riper til et punkt der en ikke-slipende polish og voks kan deretter gjenopprette bilens glans og glans.

Bruksanvisning

1 Vask bilen med bilvask væske og la det tørke før du bruker det sammensatte. Vaske bilen først vil fjerne partikler fra bilens overflate som potensielt kan ripe lakken.

2 Fest en poleringspute til en roterende eller dual action poleringsmaskin. Angi hastigheten av den roterende poleringsmaskin til 1500 RPM. Hvis du bruker en dual action poleringsmaskin, sette hastigheten til 5000 RPM.

3 Hell en liten, kvart stor dab av poleringsmiddel på midten av poleringspute. Spre det sammensatte over lakken uten å slå på poleringsmaskin. Bruk puten for å få et jevnt belegg av forbindelsen over hele området som skal poleres.

4 Slå på polerings og kjøre puten over området som skal poleres. Flytt roterende poleringspute fra venstre til høyre i litt overlappende rader over overflaten, og deretter flytte puten fra topp til bunn. Gjør bevegelsene sakte men konstant. Ikke la puten å somle på ett sted, da dette kan skade malingen i stedet for å fjerne den lille skaden du prøver å polere ut.

5 Fortsett å polere overflaten til du har en glatt ute maling jobb uten noen små riper eller swirls. Tilføre mer poleringsmiddel som er nødvendig for å fullføre prosessen.

6 Buff overflaten med en microfiberklut for å fjerne tørket rester fra poleringsmiddel. Bruk små, sirkulære bevegelser med håndkle. Gå over hele overflaten for å redusere sløvhet forårsaket av slipende poleringsmiddel.

7 Bruk en bil polsk og polering pad for å gjenopprette den skinnende overflate til den malte overflaten. Poler overflaten for å beskytte den nyervervede finish.

Hint

  • Bruk et håndholdt poleringspute for å dekke områder med små riper i stedet for å bruke maskinpolerings.