Hvordan koble opp en RGB til TV-en din

Hvordan koble opp en RGB til TV-en din


Du kan koble enheten til TV-en med RGB-tilkobling for å sende video fra enheten på større TV-skjermen. Dette er flott for å dele video fra datamaskinen eller en mindre video fange enhet med en stor gruppe mennesker. De fleste TV-er i USA tilbyr en VGA-inngang som en RGB-tilkobling; de fleste europeiske TV-produsentene tilbyr en SCART-inngang som en måte å dra nytte av RGB-evner. De negative til RGB-tilkoblinger er at de bare bære video og kvaliteten er lavere enn det som er levert av HDMI- eller komponenttilkoblinger.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av VGA-kabelen til VGA, RGB eller PC-inngang på TVen. Alternativt, noen TVer har en inngang for en SCART-kabel som vil bli merket som SCART eller RGB. Hvis det er skruehullene på TV på hver side av forbindelses port, skru inn tappene på hver side av VGA eller SCART-kontakt.

2 Koble den andre enden av kabelen til enheten du ønsker å koble til TV-en din. Igjen, skrue i pinnene på hver side av forbindelseskabelen hvis skruehullene er på hver side av forbindelses port.

3 Slå på TV-en og enheten du koblet til TV-en ved hjelp av RGB-kabel.

4 Endre inngangen som skal vises på TV slik at du ser på innspill som tilsvarer der du koblet til RGB-kabel.

5 Sett opp enheten du koblet til TV-en ved hjelp av RGB-kabel til utgang til ekstern skjerm hvis det ikke er satt opp til å gjøre dette som standard.