Hvordan koble opp en Pioneer Avic U310BT

Pioneers U310BT kombinerer funksjonene til et moderne lyd mottaker med de avanserte navigasjonsfunksjoner av en frittstående GPS-enhet. Dette gjør det mulig å kombinere to forskjellige enheter i én plassbesparende i-dash-enhet. Installasjon innebærer at man kobler de riktige strøm, lyd og satellitt linjer til enheten. Enheten vil sitte i bilens doble DIN-kontakt, slik at alle ledninger skal rutes til baksiden av denne kontakten.

Bruksanvisning

1 Minuskabelen fra bilens batteri for å unngå kortslutning.

2 Lodde hvite ledningen fra ledningsnettet til den positive høyttalerterminalen for venstre fronthøyttaler. Den hvite og sorte ledningen skal være loddet til den negative terminalen for venstre fronthøyttaler. Lodde grå og grå / svart ledningene til høyre fronthøyttaler positive og negative terminaler, henholdsvis. Lodde grønn og grønn / svart kablene bak venstre høyttaler positive og negative ledningene, henholdsvis. Lodde fiolett og fiolett / svart kablene bak høyre høyttaler positive og negative ledningene, henholdsvis. Hvis bilen din bruker en 70 W subwoofer, koble den med fiolett og fiolett / svart fører. Ikke koble til noe med de grønne og grønn / svart fører. Isoler alle forbindelser med krympeslange.

3 Lodd den gule ledningen fra strøm sele til en terminal som kontinuerlig får strøm om bilen er på eller av. Lodde røde ledningen inn i en terminal som styres av tenningen. Lodd den oransje og hvite ledningen til terminalen som styrer bilens belysning. Koble den sorte ledningen til bilens bakken. Koble de blå og hvite sammenkoblede ledninger til kontrollterminalen av bilens drevet amp eller automatisk antenne. Koble den lys grønne ledningen til strømforsyningen siden av parkeringsbremsbryteren. Isoler alle forbindelser med krympeslange.

4 Monter GPS-antennen der det vil ha god mottakelse med minimal forstyrrelse. Dashbordet og bak hyllen er ideelle. antennen monteres på den medfølgende metall styret hvis du installerer antennen i bilen. Før kabelen til baksiden av bilens dobbel-DIN-kontakt.

5 Installer mikrofonen hvor det vil være i stand til å plukke opp førerens stemme. Solskjermen og dashbord er gode steder. Monter mikrofonen ved hjelp av den medfølgende klemmen og før kabelen til baksiden av bilens dobbel-DIN-kontakt.

6 Forbered U310BT for montering ved hjelp av monteringsutstyr som passer for ditt kjøretøy. Plasser enheten foran dobbel-DIN-spor.

7 Koble den grønne pluggen fra GPS-antennen inn i den grønne kontakten på høyre side av ryggen ansiktet av enheten. Plugg mikrofonkabelen inn i den lille kontakten til høyre for den blå kontakten. Koble til en XM radio tuner, HD radio eller Sirius radio tuner til den blå kontakten ved hjelp av IP-BUS-kabelen som fulgte med tuneren. Hvis du har flere tunere kan du lenker dem sammen ved hjelp av IP-BUS-kabel ved å koble den ut-linjen fra en til inngangen på en annen. Plugg bilens antennekabelen i antennekontakten i nedre venstre hjørne av enheten. Koble USB-skjøteledning til USB-spor nær bunnen av den midt bak ansiktet av enheten. Koble en stereo minipluggkabel til AUX jack port hvis du har tenkt å direkte koble på ekstra enhet. Denne porten er det høyeste av de to portene i nedre høyre hjørne av ryggen ansiktet. Koble en kablet fjernkontroll til det laveste av disse to porter. Plugg kabelen sele i selen kontakten.

8 Monter enheten på dashbordet. Koble bilens batteri. Slå bilen på og teste enheten.