Hvordan koble opp DVD-spilleren til en eldre TV

Hvordan koble opp DVD-spilleren til en eldre TV


De fleste nyere DVD-spillere er forståelig bygget for kompatibilitet med nyere TV-er. Å vite hvordan å koble opp moderne DVD-spillere med nye RCA kabler til eldre TV med en RF plug-in er en viktig ferdighet, sparer du penger på en nyere TV så lenge at gamle er fortsatt fungerer. Tilpasning eldre TV-apparater til ny teknologi er relativt enkelt med noen rimelige innkjøp; selv om plasma-skjermer er den nyeste trenden, er det ingen mening i handel i at eldre katoden modell ennå.

Bruksanvisning

1 Hvordan koble opp DVD-spilleren til en eldre TV

Kjøp en RF til RCA-modulator. Dette kalles en RF til RCA adapter eller omformer boksen. Eldre TV nesten jevnt har RF plug-ins, men noen DVD-spillere kan kreve noe annet enn en RCA adapter. Hvis DVD-spilleren bruker RCA-kabler, vil den koble til med to til tre kabler. En gul kabel brukes for videostrømmen. Røde og / eller hvite fargede kablene brukes for lyd feeds. Hvis DVD-spilleren ikke bruke disse typer kabler, trenger du en annen type modulator.

2 Plugg TV-en inn modulatoren er kontakten merket enten "til TV" eller "output".

3 Koble RCA gul-farget videokabelen til "video" eller gul-farget "input" porten på modulator.

4 Koble de røde og hvite RCA-lydkablene inn i portene merket "audio" eller "input" på RCA til RF-adapteren. Hvis portene ikke er fargekodet, vil de vanligvis være merket "riktig" og "venstre". Den røde kabelen plugges vanligvis inn i høyre side og hvite konvensjonelt plugger inn til venstre.

5 Slå på DVD-spiller, TV, og modulator boks.

6 Sørg for at du setter TVen til kanalen indikeres i modulatoren bruksanvisningen. I de fleste tilfeller vil TVen må settes til kanal 3 for konvertering til å fungere. Av og til er kanaler 2 eller 4 nødvendig.