Hvordan koble opp ditt Bose System

Hvordan koble opp ditt Bose System


Bose gjør og selger profesjonelle lydprodukter for hjemmet. Systemer spenner fra de enkleste av iPod-dokk med høyttalere, til 5,1 surround lyd anlegg. Oppsett av alle Bose systemer innebærer å bestemme den beste plasseringen for komponenten eller komponentene og gjøre tilkoblingene. Andre hook-up krav kan inkludere å slå av de interne høyttalerne i TVen; og kobler til annet utstyr, inkludert opptak, avspilling eller digitale audiokomponenter.

Bruksanvisning

1 Bestem den beste plasseringen for utstyret. Plasser små høyttalere rett frem på hver side av fjernsynet. Den woofer er ikke retningsbestemt, så det kan gå hvor som helst i rommet - posisjonering kan bestemmes av trådlengde tilgjengelig. Wire lengde bestemmer også at kontrollen hodet skal være i eller rundt TV sjenken. Små dokkingstasjon for iPod kan gå hvor som helst, men du trenger et strømuttak.

2 Gjøre tilkoblinger. Sett høyttalerkablene til kontaktene på baksiden av hovedstyringsenheten etter merking. Sett støpselet og trekk til skruene på hver side av pluggen. I den andre enden, koble kabelen til kontaktene på høyttalerne. Følg venstre og høyre etiketten betegnelse.

3 Gjenta dette forbinder med noen andre høyttalere - som bakhøyttalere, for eksempel. Koble TV til "Video Out" jack og koble eventuelle antenner. Til slutt, gjør strømtilkobling ved å koble Bose kontrollenheten inn i veggen.

4 Slå av de interne høyttalerne på TVen. Bruk TV-ens fjernkontroll for å gå inn i "Setup" område av TV og se etter en innstilling som "Interne høyttalere." Turn dette til "Off".

5 Legg noen ytterligere utstyr som DVD-spillere for avspilling eller opptak ved hjelp av kontaktene på Bose utstyr. Bruk kontakten merket "Optical" for høykvalitets digital audio komponenter.