Jetta Bilstereo fjerning

Jetta Bilstereo fjerning


Volkswagen har en populær bil med Jetta, og har sett salget går opp på bilen i løpet av årene. Aksje stereoanlegg i disse bilene er ganske grunnleggende, med noen som kommer med satellitt-stereo. Problemet er at ettermarkedet vil alltid ha flere alternativer tilgjengelig enn noen lager dekk, noe som gjør det lov å installere en ny stereo i Jetta attraktiv. Først skjønt, må du fjerne den lager dekk.

Bruksanvisning

1 Plasser bladet på flat skrutrekker mellom dashbordet og risten på toppen av dashbordet, på linje med stereo. Vri kniven for å løsne klipsene på grillen, og løft grillen rett opp og fjerne den fra dashbordet. Fjern single torx-skruer på baksiden av hulrommet skapt av grillen med torx-skrutrekker, fjern plastinnlegget fra dashbordet.

2 Trekk ventilene som ligger like over radio rett tilbake mot baksetet med hendene. Sett ventilene til side. Fjern de to torx-skruer rett over radioen med torx-skrutrekker, trekk deretter klimaanlegg rammen vekk fra dashbordet.

3 Skru av stereo fra dashbordet med torx-skrutrekker. Løft dekk ut av dashbordet og koble ledningene fra baksiden av aggregatet med hendene. Trekk dekk ut av bilen.