Hvordan koble HD7 i Storage

HTC-brand HD7 modell smarttelefonen har innebygget lagringskapasitet som kan brukes til å holde mediefiler. For å kunne overføre filer til HD7 fra en datamaskin, kan du bruke Zune-programvaren er utviklet av Microsoft. Prosedyren er enkel og ikke et brudd på HTC garanti på smarttelefonen.

Bruksanvisning

1 Sett pluggen i den ene enden av USB-kabelen inn i USB-kontakten på HTC HD7 smarttelefon. Plugg den andre enden av USB-kabelen inn i en ledig USB-kontakt på datamaskinen.

2 Klikk på "Start". Velg "Alle Programmer" fra pop-up menyen. Velg "Zune" fra undermenyen koblet til "Alle programmer."

3 Klikk på "Settings" -fanen på Zune-programmet. Klikk på "Phone" linken, etterfulgt av "Sync Options" -lenken. Fjern merkingen for "Wireless" boksen. Klikk på "OK" -knappen nederst i programmet for å gå tilbake til hovedvinduet.

4 Klikk på "Collection" -kategorien på programmets hovedvindu. Klikk på kategorien "Video" hvis du skal lagre en video på HD7; Klikk kategorien "Musikk" hvis du skal lagre en sang på HD7; Klikk kategorien "Picture" hvis du skal lagre et bilde på HD7.

5 Dra en video, sang eller bilde, avhengig av hvilken kategori er valgt, på ikonet for telefonen i nedre venstre hjørne av programmets hovedvindu. Klikk på "Transfer" -knappen på programmets hovedvinduet for å overføre media til HD7. Avslutt programmet når overføringen er ferdig, og koble fra USB-kabelen.

Hint

  • Sjekk hvor mye lagringsplass du har før du overfører filer til HD7.