Hvordan koble en TiVo til en Maskin

Hvordan koble en TiVo til en Maskin


En TiVo er en digital video recorder produsert og distribuert av TiVo, Inc. TiVo enheter lar deg ta opp, pause og spole tilbake live TV. I tillegg kan du programmere TiVo-enheten til å ta opp fremtidige show, og du kan selv sette den til å spille en rekke show. Før du bruker TiVo, må du koble enheten til TVen, noe som kan gjøres ved hjelp av en HDMI-komponent eller RCA-tilkoblinger.

Bruksanvisning

1 Koble digital kabel-boksen fra TV-en. Det er ikke nødvendig fordi TiVo-enheten tar plassen til kabel-boksen.

2 Sett Cablecard, som er tilgjengelig fra kabelleverandøren din, inn i Cablecard-sporet, som ligger på forsiden av de fleste TiVo enheter. Hvis Cablecard-spor er ikke på forsiden, se etter den på baksiden eller på siden av enheten.

3 Koble kabelen fra kabeluttaket til kabelinngangen på baksiden av TiVo. Sikre tilkoblingen ved å skru den ytre ringen på TiVo-kontakt.

4 Koble de røde og hvite RCA-kabler til de røde og hvite RCA-utgangskontaktene på baksiden av TiVo. Plugg den andre enden inn i den røde og hvite RCA lydinngang på baksiden av TV-en. Sørg for å koble den røde RCA kabelen til den røde RCA audio jack på begge enhetene, og koble den hvite RCA-kabel til den hvite kontakten. Hvis du bruker en HDMI-kabel, bør dette trinnet hoppes over.

5 Koble videokablene, som vil variere avhengig av din TV. Hvis du bruker RCA video, kobler den gule RCA-kabelen til både den gule RCA videoutgang av TiVo og den gule RCA videoinngang på TV. For å koble til med komponentkabler, koble de røde, grønne og blå komponent kabler inn i de fargekoordinerte komponentvideoutganger på baksiden av TiVo, og koble den andre enden inn i fargekoordinert komponentvideoinngangskontakter på baksiden av fjernsyn. Hvis du ønsker å koble TiVo til TV ved hjelp av en HDMI-kabel, kobler du den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI-utgangen på baksiden av TiVo, og koble den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI-inngangen på baksiden av TV. Fordi HDMI-kabler bære både lyd- og bildesignaler, er HDMI-kabelen den eneste kabelen som trengs for å koble TiVo til TV hvis det brukes.

6 Slå på både TiVo og TV, deretter stille inn fjernsynet til inngangskanal som TiVo kablene er koblet til. Dette kan gjøres ved å trykke på "Input" knappen enten i fjernsynets eller på TV selv.