1995 Chevy K2500 Timing Hjelp

Chevy K2500 er en 3/4-tonns lastebil eller overdimensjonert SUV. Standardmotoren i 1995 Chevy K2500 er en 5,7 liters V8, men flere alternative motorer ble gjort tilgjengelig. Korrigere timing i K2500 motor vil gjøre motoren kjøre jevnere og bedre gass kjørelengde.

Advance Wire

Trekk ut timing forhånd wire. Denne ledningen er vanligvis svart med en brun stripe, og ligger enten under panseret på brannmuren, eller under dashbordet på passasjersiden av bilen. Plasseringen avhenger av hvilken av de Chevy motorer er montert i bilen. Hvis du ikke koble ledningen timingen justering vil være galt.

Temperatur

La motoren gå til den når den gjennomsnittlige driftstemperatur. Det er viktig å justere tidspunktet når motoren er varm, slik at timingen er i overensstemmelse med normale driftsforhold.

timing Lys

Fest timing lys til enden av tennpluggen i den sylinder nummer en. Linje opp merkene, som blinker svart for negative og rødt for positive grader av justering, inntil de riktige spesifikasjoner er nådd.

justerings~~POS=TRUNC Spesifikasjoner

Justere timingen til 0 grader. Nøyaktighet er viktig. Ved 5 grader kan motoren gå ujevnt og får dårlig gass kjørelengde.