Hvordan koble en digital omformer boksen til en antenne, TV og videospiller

Hvordan koble en digital omformer boksen til en antenne, TV og videospiller


Bare fordi TV-sendinger har gått digitalt betyr ikke at du trenger å kaste ut de gamle analoge TV-apparater. Du kan få gratis, over-the-air lokale digitale kanaler ved å koble en digital omformer boks, en VHF / UHF-antenne og en analog TV. Du kan også koble videospilleren til å ta opp programmer og spille av filmer på videokassetter akkurat som du gjorde i den pre-digitale tidsalder.

Bruksanvisning

Hvordan koble en digital omformer boksen til en antenne, TV & amp; VCR

1 Koble RF koaksialkabel av en VHF / UHF utendørsantenne eller innendørs "kaninører" antenne til kontakten merket "Antenna In" på digital omformer boksen. Du trenger ingen spesielle verktøy for å lage noen av kabelforbindelsene. Bare skru kabelkontakten med urviseren på kontakten til den er stram.

2 Koble den ene enden av RF koaksialkabel følger med omformer boksen til "Utgang til TV" jack på omformer boksen. Koble den andre enden av denne kabelen til "Antenna In" kontakten på videospilleren.

3 Koble den ene enden av RF koaksial-kabelen som følger med videospilleren til "Antenna Out" kontakten på videospilleren. Koble den andre enden av kabelen til "Antenna In" kontakten på TV.

4 For å fullføre installasjonen, skyver CH3 / CH4 velgeren på baksiden av videospilleren til kanal (3 eller 4) som ikke bærer kringkasting i ditt område. Deretter skyver CH3 / CH4 velgeren på baksiden av konverteren til motsatt kanal. For eksempel, hvis videospilleren er satt til CH4, sette omformer boksen til CH3.

Hint

  • Sørg for at alle RF koaksialkabel tilkoblinger er strammet ordentlig. Løse kabler kan forårsake signal avbrudd og resultere i hakkete, pixelated mottakelse på TV.
  • Kontroller at antennen kan motta både VHF og UHF frekvenser for å motta alle de tilgjengelige lokale stasjoner. Noen stasjoner kringkastet i VHF, mens andre bruker UHF.