Hvordan kjøpe Remote Starters

Kjøp eksterne startere for sikkerheten og bekvemmeligheten av å starte bilen fra en avstand før du får. Hit fjernstartknappen mens du behandling frokost, og bilen kan begynne å varme opp eller kjøle seg ned før du går ut av huset . Bilen vil forbli låst med alarmen på før du bruker tastet eller nøkkelfri adgang. I tilfelle en nødsituasjon, kan det være svært nyttig å få motoren i gang med bilen fjernkontroll, enten stresser for å gå et sted, eller å komme bort fra noen.

Bruksanvisning

1 Sjekk prisene forhandlere liste for eksterne startere. Butikk nettsteder, deler butikker og verksteder for å finne ut hva eksterne startere koste, og hvilke funksjoner som kan inkluderes. Siden installasjonen er en omfattende prosess, spør en klarert mekaniker for et estimat på lønnskostnadene.

2 Sjekk garantier på eksterne startere før du velger en modell. Mange produsenter av kvalitets eksterne startere vil garantere hjernen av starteren for livet av bilen. Fjernkontroller kan bare være dekket for opptil et år eller to.

3 Leie en klarert mekaniker butikk å installere en ekstern starter for deg. Vurder å kjøpe startmotor gjennom butikken du velger for installasjonen. De fleste mekanikere vil ikke garantere deler kjøpt fra andre enn sine egne leverandører, enten nye eller etter at markedet deler kilder. Bare vurdere å gjøre jobben selv om du er en sertifisert automotive tekniker kjent med avansert auto elektriske systemer.

4 Se etter en ekstern starter med en turtallssensor som sporer turtall på motoren. Fjern forrett, som tastet starter, vil noen ganger ikke klarer å snu motoren på første forsøk. En RPM sensing enhet vil automatisk utløse starter på nytt for å få bilen i gang. Hastighetssensoren vil også slå seg av hvis turtallet blir for høyt fra en motor i drift før startsyklusen er fullført.

5 Be om en hette sikker nødstopp bryter. Denne bryteren hindrer strøm fra å kjøre gjennom startmotoren når panseret er hevet. Det er et forebyggende tiltak for å beskytte alle som arbeider under panseret.

6 Legg alle ønskede eksterne funksjoner for bilen ved installasjon. Fjern for starteren kan integreres til å lede alarm, nøkkelfri adgang, defroster, setevarmere og andre bekvemmeligheter. Det koster mindre å ha ekstra funksjoner som er inkludert under installasjon enn å legge dem etter at jobben er fullført.

Hint

  • Bruk fjernstart å aktivere funksjoner som ikke er kontrollert fra bilen fjern ved å forlate dem på når du slår av motoren. La klimaanlegget, for eksempel, satt på høy / max når du kommer ut av bilen for å spise lunsj. Deretter kan du bruke fjernstart fra et vindu i nærheten av bilen når servitøren tar opp sjekken. Bilen skal være kjølig og behagelig for turen tilbake til arbeid.