Hvordan kan jeg Trace Anrop fra en blokkert Cell Phone Number?

Trakasserende telefonsamtaler fra en blokkert eller ukjent antall er frustrerende å motta. Selv om du ikke kan spore en telefon fra et nummer med Caller ID blokkering aktivert på egen hånd, støtende samtaler er ulovlig, og din telefon carrier og lokale politimyndigheter kan bidra til at samtalene opphøre. Hver bærer varierer litt i de spesifikke prosedyrer for å håndtere sjikanerende telefonsamtaler, men du kan tar skritt for å fremskynde prosessen.

Bruksanvisning

1 Dokument datoene og klokkeslettene du mottar samtaler fra mobiltelefon med Caller ID blokkering. Hvis du svarer på anrop, dokumentere samtalen. Hvis personen sier noe truende, dokumentere hver eneste detalj av det som blir sagt til deg.

2 Kontakt din telefon carrier og forklar at du mottar støtende samtaler fra en mobiltelefon med et blokkert nummer. I noen tilfeller kan du bli henvist til å kontakte lokale politimyndigheter for å sende inn en politianmeldelse før eventuelle tiltak kan iverksettes. Andre bærere kan være i stand til å håndtere klagen din før du sender en politirapport.

3 Be leverandøren om å etablere en felle på linje for å identifisere den blokkerte mobiltelefon nummer ringer telefonen. I mange situasjoner, innebærer dette å plassere en "dummy call" umiddelbart etter sjikanerende samtalen, som setter inn en notasjon av antallet i samtalelogger. For å gjøre dette, vil du vanligvis ringe til en bestemt kode eller en serie med ugyldige tall gitt til deg av din telefon carrier. Teknikerne vil søke i telefonen poster for at koden, og vil vite at samtalen umiddelbart før koden er støtende ringer.

4 Be om at operatøren frem denne informasjonen til lokale politimyndigheter hvis dere trenger ytterligere tiltak. Mange lokale bærere kan blokkere telefonnummer fra å kontakte deg igjen, selv om noen krever en rettskjennelse for å sperre tall.

Hint

  • Hvis du mottar sjikanerende telefonsamtaler som truer fysisk skade på deg eller din familie, ta kontakt med din lokale politiet umiddelbart og rapportere hendelsen.