Hvordan kan jeg sikre det kameraet til My Tripod?

Hvordan kan jeg sikre det kameraet til My Tripod?


Ikke alle kameraer og stativer er laget med universelt kompatible deler, men mange kommer med plater som kan kobles med en skrue. Disse stabilisere kameraet på stativ og tillater brukeren å slå på kameraet i nesten alle retninger. Andre kameraer har dette området er bygget inn i bunnen, slik at ingen ekstra plate er nødvendig. Jo tyngre eller større kameraet er, jo vanskeligere er det å feste den på en tripod. Dermed må du skaffe riktig stativ for å imøtekomme en tung kamera.

Bruksanvisning

1 Sett opp stativet som ønsket, med alle tre ben å stå stabilt på et flatt underlag.

2 Skru sokkelen og hodet plate sammen. Disse platene glir i begge retninger, slik at for justerbar kamera vedlegg. Vanligvis vil du ønsker å skru dem sammen nær sentrum av lysbildet for å tillate stabil kamera balanse.

Hvis du ikke bruker plater, finn skruehullet i bunnen av kameraet. I de fleste digitale og videokameraer, denne skruen hullet er nær sentrum av kameraets base og har samme størrelse som stativ skrue diameter.

3 Fest platene til toppen av stativet gjør at hodet plate, eller mindre tallerken, berører stativ basen. Avhengig av stativ, dette kan gjøres med en skrue eller med en quick-release mekanisme. Det bør ikke være lov å vrikke mye, så skru den på før det føles trygt.

Hvis du ikke bruker plater, skru kameraet på den justerbare stativet plate skruen til den ikke slår seg lenger. Gi stativet en liten jiggle å sikre at det ikke beveger seg rundt.

4 Fest kameraet til topplaten og skru den inn til den føles tett. Gi det et lite slingringsmonn for å sørge for at det ikke vil bevege seg når den er på plass.