2001 Ford F250 Super Duty Tie Rod Replacement

F-250 og F-350 Ford pickups alltid hatt en klar fordel i tauing og nyttelast over light-duty F-150. I 1997 Ford forandret F-150, men forlot heavy-duty F-250 og F-350 i den gamle kroppen stil. I 1999, derimot, Ford fornyet F-250 og F-350 pickups, gi dem en rundere utseende men beholder lastebil-lignende utseende. Sammen med denne omleggingen kom "Super Duty" tag. 2001 F-250 Super Duty kom standard med tohjulsdrift, og erstatte den indre og ytre tie rod ender på denne modellen er en enkel prosess.

Bruksanvisning

Ytre Parallellstag

1 Løsne de fremre hjulmuttere med en skralle og socket. Løft fronten av F-250 med et gulv jack og skyv bukker under rammeskinnene. Senk lastebilen på bukker. Fjern front slepe nøtter og trekke hjulene fra pickup.

2 Løsne den ytterste justeringshylse klemmemutteren med en skralle og socket.

3 Trekk splinten fra den ytre tie rod end stud med nebbtang. Fjern den ytre tie rod end sin kronemutteren med en skralle og socket.

4 Plasser en Pitman arm avtrekker over den ytre tie rod end, så det er skrue del berører tie rod slutten er stud og klørne gripe styringsgruppen knoke. Stram Pitman arm avtrekker med en skralle og socket til tie rod slutten dukker fri fra styringsgruppen knoke.

5 Skru den ytre trekkstang enden fra adjuster ermet, telle antallet omdreininger som kreves for å fjerne det.

6 Skru en ny ytre trekkstang enden inn justerings ermet samme antall omdreininger utført for å fjerne det. Guide tie rod slutten stud gjennom hullet på bunnen av styringsgruppen knoke, med tie rod slutten er stud vendt oppover. Hånd træ nye kronemutteren på tie rod slutten stud.

7 Stram kronemutteren til 67 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Kontroller at en dal i mutteren på linje med hullet gjennom tie rod slutten stud. Hvis de ikke er på linje, litt trekk til mutteren før de gjør. Trykk på en ny låsesplint - følger med den nye trekkstang slutt - gjennom hullet i midten av tie rod slutten stud. Bøye splinten ben i motsatte retninger med nebbtang for å låse den på plass.

8 Stram justeringshylse klemme mutter til 41 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

9 Gjenta trinn 2 til 8 for å fjerne og erstatte den ytre tie rod slutten på den andre siden av lastebilen, om nødvendig.

10 Installer forhjulene på F-250 front huber og hånd-trekke til mutrene. Trekk til hjulmutrene, i en krysser mønster, til 165 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

11 Kjør F-250 til en automotive reparere anlegget for en hjulinnstilling.

Indre Parallellstag

12 Løsne de fremre hjulmuttere med en skralle og socket. Løft fronten av F-250 med et gulv jack og skyv bukker under rammeskinnene. Senk lastebilen på bukker. Fjern front slepe nøtter og trekke hjulene fra pickup.

1. 3 Krype under førersiden av bilen og løsne indre klemme på justeringshylse med en skralle og socket.

14 Trace den indre trekkstang innover til du finner sted den kobles til drag link. Fjern splinten på den indre tie rod slutten er stud med nebbtang. Fjern kronemutteren med en skralle og socket.

15 Plasser en Pitman arm pullerso sin skrue del berører den indre tie rod slutten er stud og klørne vikle rundt drag link. Stram Pitman arm avtrekker med en skralle og kontakten til den indre tie rod slutten dukker fri fra drag link.

16 Skru den indre trekkstang enden fra adjuster ermet, telle antallet omdreininger det tar å fjerne det.

17 Skru den nye indre trekkstang enden inn justerings ermet samme antall snur det tok å fjerne det. Sette inn den indre trekkstang ende er tappen i hullet nær midten av motstanden kobling med tappen som vender mot fronten av kjøretøyet.

18 Hånd tråden en ny kronemutteren på tie rod slutten stud. Stram kronemutteren til 67 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Kontroller at en dal i kronemutteren på linje med hullet i tie rod slutten er stud. Hvis det ikke er en justering, litt stramme kronemutteren før de stiller seg opp.

19 Trykk på en ny låsesplint - som følger med den indre trekkstang gjennom hullet i tie rod slutten stud. Bøye splinten ben i motsatte retninger med nebbtang for å låse den på plass.

20 Stram justeringshylse klemme mutter til 41 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

21 Installer forhjulene på F-250 front huber og hånd-trekke til mutrene. Trekk til hjulmutrene i en krysser mønster til 165 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

22 Kjør F-250 til en bil reparasjonsverksted for å ha en justering utført.

Hint

  • Splinten må installeres på alle tie-rod som en sikkerhetsforanstaltning.