Hvordan kan jeg rengjøre en stinkende Fordamper Coil trenger i en Auto?

Fordamperen spoler bidra til å forbedre ytelsen til klimaanlegg og varmepumper. De er funnet i en hvilken som helst type bil. Gjennom bruk, kan de bli slitt og stinkende, forårsaker en bil til å lukte ille. En måte å forbedre lukt er å rense fordamperspiralen.

Bruksanvisning

1 Fjern hanskerommet for å få tilgang til fordamperen spoler. Finn alle skruene som holder hanskerommet på plass og skru dem.

2 Nå under midten oppbevaringsrom og presse opp på den. Trekk den ut for å fjerne konsollen. Skru av girkule og skiftet boot. Koble brytere og fjern shifter trim stykke sammen med askebeger holderen.

3 Reach under kontrollpanelet foran midten av bilen og skyv opp for å fjerne den. Se å se at fordamperspiralen er klart synlig og viser nok til å bli renset.

4 Spray fordamperen spolen grundig med fordamperen spolen renere. Begynne på den ene side av spolen og arbeide gjennom hele stykket. Spray en tung dose for å fjerne lukt. Vent fem minutter for renere å bosette og slå på air-condition.

5 Kjør air-condition til i noen minutter og gjenta prosessen to ganger til for å fjerne så mye av lukten som mulig. Slå av klimaanlegget når den siste runden av renere har tørket.

6 Fest stykkene som ble fjernet, begynner med kontrollpanelet og jobbe bakover inntil alle brikker har blitt satt tilbake på de riktige stedene. Slå på air-condition og kjøre den et par minutter for å sørge for at lukten er fortsatt borte.

Hint

  • Les bruksanvisningen til den riktige måten å fjerne alle deler for å få tilgang til fordamperen coil.
  • For å unngå en stinkende fordamperen coil, slå av air-condition et par minutter før du får ut av bilen.
  • Klimaanlegget kan lukte som renere i noen dager, men det vil forsvinne over tid.