Hvordan kan jeg overføre informasjon på ett minnekort på en telefon til en ny Storage Card?

Hvordan kan jeg overføre informasjon på ett minnekort på en telefon til en ny Storage Card?


Flytte filer fra telefonens minnekort til en andre kortet er en prosess som involverer ikke bare din telefon, men også en Mac eller Windows-basert PC med en innebygd eller ekstern minnekortleser, noe som vil bidra til å hjelpe i prosessen med å flytte filer fra en enhet til en annen. Denne prosessen vil fungere for MicroSD, SD og M2-kort med riktig datamaskinen leser tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Ta ut minnekortet fra telefonen. Vanligvis vil kortet bli funnet under telefonens batteri eller på siden av enheten. Du kan være i stand til å trekke kortet forsiktig ut, mens andre kort vil gi ut en gang forsiktig presset innover.

2 Lag en mappe på PC-skrivebordet der du kan lagre filer for overføring. Du kan kalle mappen uansett hva du velger.

3 Plasser kortet i datamaskiner minnekortsporet. Hvis kortspor er en ekstern stykke maskinvare sørge for at maskinvaren er koblet til datamaskinen før du setter inn kortet.

4 Se etter det nye kortet på datamaskinen. PC-brukere vil finne den nye stasjonen under "Min datamaskin", mens Mac-brukere vil se den nye stasjonen på skrivebordet sitt. Klikk på den nye stasjonen for å få tilgang til de nødvendige filene.

5 Velg "Select All" funksjonen eller dra og markere alle filene på minnekortet som du ønsker å overføre. Dra og slipp filer i den nyopprettede mappen på skrivebordet.

6 Fjern den originale minnekortet ved å velge "Eject" på en Mac eller ved å klikke på kortet nederst til høyre side av din Windows-basert PC og velger å "Close" det åpne kortet.

7 Sett den nye minnekortet inn i stasjonen. Åpne kort mappen og dra og slippe filer fra skrivebordet mappen på kortet. Lukk kortstasjonen og løse ut stasjonen.

8 Ta ut og sett inn kortet, sjekk for å sikre at alle filene som kreves er overført.

9 Sett minnekortet med den overførte informasjonen i telefonen. Navigering med telefonene søke alternativ til filene i spørsmålet. Filene skal nå være tilgjengelig for bruk.

Hint

  • Hvis telefonen har en stor mengde internt minne du kan opprette en mappe direkte på telefonen og overføre alle filer til denne mappen, ta ut kortet og sette inn det nye kortet. Til slutt, overføre filer fra telefonen tilbake til kortet. (Denne prosessen vil veldig basert på alle tilgjengelige type telefon på markedet).