Hvordan kan jeg forstå TV-antenne Specs?

Hvordan kan jeg forstå TV-antenne Specs?


Når du kjøper TV-antenner, spesifikasjonene beskriver antennene er ofte en kilde til forvirring for forbrukerne. Men når du forstår hva disse spesifikasjonene representerer, velge en antenne som passer dine behov kan være en lek.

Gevinst

Antenneforsterkning er evnen av en antenne for å konsentrere og motta signaler. Vist i desibel (DBS), jo høyere DB forsterkning av en antenne, jo bedre vil den motta fjernsynssendinger. Den spesifikasjoner listen gitt for gevinst viser mengden gain antenne har for ulike TV-kanaler.

Amplification

Mange TV-antenner har innebygde forsterkere som vil øke mottatte signaler til en forhåndsinnstilt eller justerbar beløp. Mengden av boost en antenneforsterker kan bidra er også vist i DBS. Derfor kan en 15 DB forsterker legge opp til 15 DB til antennen gevinst, forbedre ytelsen av dette beløpet.

begrensninger

Nøye undersøkelse av noen antenne spesifikasjoner vil vise at mens de kan ha en høy DB gevinst for noen kanaler, kan de ha en meget lav gevinst for andre. Hvis en kanal, eller utvalg av kanaler, er ikke på listen over spesifikasjoner, har som antenne ingen signifikant evne til å motta disse kanalene.