Hvordan kan jeg få en tittel for en 15-Year-Old bil i Georgia gjør?

Hvordan kan jeg få en tittel for en 15-Year-Old bil i Georgia gjør?


Det spiller ingen rolle hvor gammel eller hvor nytt et kjøretøy kan være, kan du få en tittel for ditt kjøretøy ved å kontakte Georgia Department of Motor Vehicles. Alle biler må ha en tittel som sier eieren av kjøretøyet. Hvis du har en lien på bilen, eieren av kjøretøyet er finansinstitusjonen som har lån. Hvis du har betalt ned lånet ditt, eller du har betalt penger for bilen, vil tittelen oppgi navn og navnet på din ektefelle eller cosigner.

Bruksanvisning

1 Skaff en tittel / tag søknad, Form MV-1, fra Georgia Department of Motor Vehicles på ethvert kontor eller på deres hjemmeside. Dette skjemaet er å søke om en ny tittel, en overføring av eierskap eller en erstatning tittel.

2 Skriv inn all nødvendig informasjon knyttet til deg, bilen og noen andre oppført på tittelen som eier. Registrer søknaden nederst. Lag en kopi av Georgia utstedt førerkort eller ID-kort. Din søknad om tittelen vil bli nektet uten en av disse elementene.

3 Send eller levere søknad til fylket tag kontor. Du vil bli pålagt å betale et gebyr for å få en tittel. Som i 2010, gebyret for en ny tittel var $ 15 og $ 8 for en erstatning tittel. Ta en sjekk utstedt til fylket skatteoppkrever hvis du sender søknaden din, eller du kan betale med kontanter eller kredittkort i person.

Hint

  • Du vil motta en tittel på samme dag hvis du søke på person. Dersom du søker via post vil du motta din tittel i to til tre uker.