Hvordan kan jeg endre en Buick GNX?

Hvordan kan jeg endre en Buick GNX?


Buick GNX er en av de mer sjeldne og ettertraktede biler å eie fra 1980-tallet. Falt fra produksjon fordi ytelsen faktisk ble best Chevrolet Corvette i 1987, er den GNX en av de sjeldneste "muskel" biler tilgjengelig. En ekstremt verdifullt samleobjekt bil i dag, bør en eier av en av de 547 GNX buicks ta seg i å endre eller tilpasse bilen for å unngå å påføre permanent skade på det som var, og er, en av de mest betydningsfulle ytelse biler noensinne bygget.

Bruksanvisning

1 Fjern aksje GNX radioen fra dashbordet, og erstatte den med en oppdatert MP3-kompatibel stereo. Beholde den opprinnelige stereo slik at verdien av bilen ikke vil bli redusert ved tilsetning av markedet stereo.

2 Åpne bagasjerommet og ta ut aksje høyttalere fra pakken hylle under bakvinduet. Høyttalerne kan fjernes ved hjelp av en standard socket sett. Bytt ut de lager papir konushøytalerne med oppgradert stereo høyttalere. På dashbordet i bilen, bruk en skrutrekker til å fjerne høyttalergriller, så unbolt høyttalerne fra sine hus, og erstatte disse høyttalerne med oppgradert stereo høyttalere.

3 Installer lavprofil sportsdekk på GNX til å forbedre behandling og egenskapene til bilen. Ikke bare vil du merke en markant økning i svinger evne, men din trekkraft mens racing på banen vil bli betydelig forbedret.

4 Installer oppgradert foran og bak svaie barer i stedet for aksje svaie barer å ytterligere forbedre GNX håndtering. Bruk polyuretan foringer for installasjon i stedet for de originale gummiforinger for å opprettholde kjørekomfort selv etter flere tusen miles.

Hint

  • Unngå å lage store kroppen modifikasjoner, som forsøker å legge til en takluke, som disse endringene vil sikkert redusere solfangeren verdien av en bil som GNX.