Hvordan Kamera Monitor en Home From a Distance

Internett har tilbudt en rekke interessante funksjoner for å hjelpe livsstil i innovative måter. Ved hjelp av et digitalt kamera enhet og en Internett-tilkobling, er det mulig for alle å sette opp en hjemme-overvåking tjeneste for å vise sin eiendom eksternt fra andre steder. Prosessen gir en unik URL eller IP-adresse for huseiere å se videoen fra sine kameraer over Internett. Oppsett for et slikt system er relativt grei, men krever noen spesialisert maskinvare. Med litt tid og tålmodighet, kan hvem som helst være å overvåke deres hjem fra en avstand ganske raskt.

Bruksanvisning

1 Skaff maskinvare er nødvendig for å lage hjemme overvåking oppsett. En konvensjonell trådløs router er ryggraden i ethvert system. Enhver Wi-Fi-standarden er akseptabelt, inkludert den utbredte "802.11b" protokoll som støttes av de fleste trådløse rutere (se referanser 1). Trådløse rutere er en felles enhet i mange hjemmenettverk, slik at du kan bruke en eksisterende ruter hvis det er tilgjengelig.

2 Velg et trådløst webkamera. De fleste trådløse Web cams kan koble til et datasystem ved hjelp av en rekke metoder. For en hjemme-overvåking, må web cam støtte en Ethernet-tilkobling. Vurder å kjøpe en web cam fra samme produsent som ruteren. Dette kan lette sammenkoblingen mellom de to enhetene.

3 Sett opp den trådløse ruteren hvis det ikke er på plass allerede. Fest ruteren til PCen via en Ethernet-kabel, og kjør installasjonsprogrammet levert av ruterens CD.

4 Slå av både ruteren og kameraet før du fortsetter med tilkobling.

5 Koble kameraet til ruteren med en vanlig Ethernet-kabel. Dette er nødvendig for konfigurering og Ethernet-kabelen vil bli fjernet for hele oppsettet. Slå på begge enhetene etter at forbindelsen er opprettet.

6 Kjør programvareinstalleringen fra CD som følger med Web cam. Programmet vil be Service Set Identifier (SSID) på det trådløse nettverket. Bruk eksakt samme navn som du allerede har konfigurert i den trådløse ruteren.

7 Angi trådløsmodus som "Infrastructure" i programvareinstallasjonen. Eventuelle andre nettverksinnstillinger spurt av programmet må være identiske som den trådløse ruteren.

8 Merk IP-adressen som installeringsprogrammet gir deg på slutten av Web cam installasjon.

9 Koble kameraet fra stikkontakten.

10 Fjern Ethernet-kabelen.

11 Plasser kameraet hvor som helst i hjemmet ditt. Vær bevisst på avstanden til kameraet fra den trådløse ruteren. De fleste rutere har en rekkevidde på ca 100 fot. Sett kameraet til en stikkontakt.

12 Åpne en nettleser på en datamaskin i det trådløse nettverket. Skriv inn IP-adressen fra kameraet installasjon i URL-feltet i nettleseren. Den trådløse kamera monitor er bekreftet. Du er nå i stand til å overvåke den delen av ditt hjem fra en avstand.