Hvordan justere timingen i en Plymouth Voyager

Justere timing på en Plymouth Voyager krever spesialverktøy og en klar forståelse av motor mekanikk. Denne veiledningen dekker Plymouth Voyager modeller med kun et distribuert tenningssystemet; det er ikke mulig å justere timingen i en distributør-mindre modell. Justere timing på en Plymouth Voyager gir deg større hestekrefter gevinster og lavere eksosutslipp.

Bruksanvisning

1 Finn de taktmerkene bak serpentin belte og veivakselen skivene. Fjern smuss eller grim så merkene er godt synlig. Hvis merkene er ikke synlige, bump motoren ved å engasjere starteren øyeblikk uten at motoren starter.

2 Koble timing lys til batteriet om nødvendig, og deretter til nummer én tenningsledning som ligger helt til venstre på firesylindrede motorer og baksiden av venstre hjørne på seks sylindrede motorer. Start motoren og la den nå normal driftstemperatur.

3 Koble kjøletemperatur sensor ved siden av radiatoren, vil dette føre til at check engine lys til å lyse. Rett timing lys på taktmerkene og bestemme mengden av justering nødvendig.

4 Løsne distributør bolter og skru distributøren langsomt inntil den ønskede tidslinjen matcher den midterste linjen på timing lys. Trekk til distributør festebolter og sjekker timingen.

5 Slå av motoren og kople fra timing lys. Koble kjøletemperatursensor. Check engine lyset forblir på inntil bilen er startet 50 til 100 ganger, men noen Chrysler forhandler kan tilbakestille det for deg, hvis det er ønskelig.

Hint

  • Aldri pierce tenningsledning som feiltenning eller crossfiring kan føre til.
  • Tvinge en motor til å kjøre ut av produsert angitte innstillingen kan føre til alvorlige og permanente skader på den.