Hvordan justere Sylvania Silver Plus Lights

Hvordan justere Sylvania Silver Plus Lights


Halogen stil lyspærer har vært i bruk på biler siden 1978, og har blitt standard for de fleste biler på veien. Sylvania tilbyr to linjer av Silverhalogenlykter: Silver og Silverstar Ultra. Sylvania hevder at Silverstar pærer er 35 prosent lysere og har et hvitere lys enn vanlige halogen og at Silver Ultra pærene er 50 prosent lysere enn vanlige lyspærer. Skifte bilens standard halogenpærer med disse oppgraderte pærer er faktisk veldig enkelt. Det er ikke vanskeligere enn å erstatte en vanlig lyspære.

Bruksanvisning

1 Åpne bilens panser og ser på forsiden eller motorrommet, rett på baksiden av frontlys forsamlinger. Finn de to ledningene plugging i baksiden av begge frontlys forsamlinger. Tilgang til dette området kan variere mellom biler, se din eiere manual for nøyaktige prosessen.

2 Fjern frontlys pære og socket fra frontlys forsamlingen. Denne prosessen vil variere mellom biler, så se i brukermanualen for den nøyaktige prosessen.

3 Fjern den gamle lyspæren ut av stikkontakten ved å trykke på låseknappen og trekke pæren ut av stikkontakten. En liten wiggling bevegelse kan hjelpe til med fjerning.

4 Trykk den nye Silver pære i frontlys kontakten. Lytt etter klikkelyden som indikerer at den er låst på plass. Vær sikker på å ikke berøre glasset delen av pære, som oljer fra deg fingrene kan føre til at pæren til å mislykkes for tidlig. Bruk hansker om nødvendig.

5 Sett pæren og sokkelen i frontlys forsamlingen og låse det på plass. Denne prosessen varierer mellom biler, så se i brukermanualen for den nøyaktige prosessen.

6 Sett på plass eventuelle komponenter som ble fjernet for å få tilgang til pærene og lukke bilens panser.