Hvordan Juster Hovedlys på en 1998 Honda Civic

Hvordan Juster Hovedlys på en 1998 Honda Civic


Det anbefales at frontlyktene på din 1998 Honda Civic justeres en gang i året, hver gang det har vært front-end sammenstøt med et annet objekt eller når front-end reparasjonen er fullført. Mens det er ofte anbefalt å ha en mekaniker fullføre oppgaven med laserstyrte sikter utstyr, er det mulig å gjøre denne justeringen hjemme. Justere frontlykter tar vanligvis mindre enn 30 minutter og kan gjøres med bare en skrutrekker og noen maskeringstape.

Bruksanvisning

1 Parkere 1998 Honda Civic på et plant underlag, ca 18 inches bort fra en garasje dør eller vegg.

2 Slå på Nærlyskaster.

3 Bruk en lang lengde på maskeringstape for å markere en horisontal linje fra midten av en hovedlyset til midten av den andre. Legg et stykke maskeringstape vertikalt for å skape et midtpunkt for hver frontlys.

4 Sikkerhetskopier bilen før det er 25 fot fra veggen. Dette vil tillate strålene fra frontlyktene å spre seg, og du vil se hvor de er i dag påpekt.

5 Sett en skrutrekker i den horisontale justerings utstyr og slå det å flytte den horisontale mål. Den horisontale adjuster utstyret er plassert på toppen av frontlys forsamlingen. Slå den inntil den vertikale senter av strålen er foret opp med den vertikale tape linje.

6 Sett skrutrekkeren i vertikal adjuster gear, som ligger på baksiden av frontlys forsamlingen, og slå den til den horisontale midten av hovedlyset er på linje med den horisontale tape linje.

Hint

  • Hver gang du er usikker på om frontlysene er riktig rettet, kan du prøve å sikte litt lavt og til høyre. Dette vil redusere risikoen for blindende andre sjåfører.