Hvordan identifisere en Baldor Motor ved ID-nummer

Hovedkontoret ligger i Fort Smith, Arizona, The BALDOR opprett 26 produksjonsanlegg i fem land som produserer industrielle elektriske motorer, mekaniske overføringer, drifter og generatorer. Baldors elektriske motorer er designet for industrielle applikasjoner og er delt inn i to kategorier: vekselstrøm og likestrøm, eller AC og DC. Identifisering av Baldor motorer, som også inkluderer Reliance merkevare, krever å få modellen eller katalognummer fra ID tag funnet på motorhuset.

Bruksanvisning

1 Finn Baldor ID tag på motorhuset. ID-kode, som har den Baldor logo, er festet til hovedmotorhuset i vanlig skue. På tag er en rekke koder og elektriske spesifikasjoner som alle hjelpemiddel i positiv identifikasjon, som samme modell Baldor motor kan ha annen rating, avhengig av det tiltenkte formålet.

2 Skriv ned informasjonen på ID-taggen. Viktige deler inkluderer modell / katalognummer, rammenummeret og de elektriske karakterer. Når det refereres til basismotormodellen, hjelpemidler informasjonen i ytterligere identifikasjon. De ID tag seksjoner alle har overskrifter, med et eksempel Baldor modell / katalognummer er "EL3403."

3 Referere til Baldor Katalog / modellnummeret til den aktuelle Baldor oppføring. Ved å søke modellnummeret mot Baldor produkt liste for både AC og DC-motorer, kan motoren bli identifisert. Med hver motor produktbeskrivelse, gir Baldor fullstendig statistikk og elektrisk informasjon. Oppføringen inneholder de to store motor grupper, med modellnummer som gis når en person motor gruppe velges. Når det refereres til Baldor oppføringen, modellnummer "EL3403" identifiserer en AC fase en motor med 1800 RPM og en 115-230 spenning.

Hint

  • Den Baldor Electric produkter siden har en modell nummer søkeboksen plassert på toppen. Dette søket identifiserer Baldor motorer når Katalog / modellnummer er lagt inn (se Ressurser).