Hvordan hilse en ny kunde til bilforhandleren

Det er en god del informasjon som tyder på at folk danne sin foreløpige oppfatning av deg i løpet av sekunder. Dette gir deg ikke en veldig god sjanse til å gjøre et inntrykk. Det er avgjørende for din evne til å gjøre et salg som du hilse nye kunder til din forhandler på en slik måte at de skjønner du er noen de kan føle seg komfortabel med å gjøre forretninger med.

Bruksanvisning

1 Vær oppmerksom på utseendet ditt. Din skjorte bør være gjemt i, klær rene og ingen mat i tennene. Kundene vil ha noen som er detaljert orientert. Vis dem at du er.

2 Hils nye kunder raskt. Hvis noen kommer til din forhandler og du sitter rundt og ikke nærme seg dem raskt, vil de tenke at du ikke bryr deg om dem. Når kundene tror at du ikke er interessert i å hjelpe dem, har du ingen sjanse til å gjøre et salg.

3 Lag øyekontakt og smil. Når du nærmer deg dem sørge for at du ser på dem og ikke på bakken, eller på noen andre. Smile på en vennlig måte, og vise dem at du respekterer dem og setter pris på at de kom til din forhandler. Noe som gjør dem føler seg velkommen er et viktig skritt når du hilser nye kunder til din forhandler.

4 Velkommen dem hjertelig. Du kan være å ha en svært dårlig dag og alt du ønsker å gjøre er å gå hjem, men du kan ikke bære dine tidligere skuffelser i din omgang med neste kunde. Pass på at når du hilser nye kunder til forhandleren at du tar en frisk positiv holdning og gjøre dem til å føle seg velkommen.

5 Gjør alt du kan for å hjelpe dem å slappe av. Kundene er vanligvis redd for døden når de går inn på tomten. Gjør noen små snakke når du hilser nye kunder. Vise kundene at du er interessert i dem. La dem vite hvordan du kan hjelpe dem med å finne sin neste bil.