Hvordan gå Profiler på en Blackberry Curve

Med Blackberry Curve, kan du sette opp ulike profiler for ulike situasjoner. For eksempel kan du sette opp en profil for å ringe høyt for alle innringere, som ville være nyttig hvis du ønsker å unngå manglende samtaler i støyende omgivelser. Du kan sette opp en annen profil for å vibrere i stedet, for å unngå å forstyrre de rundt deg hvis du er et sted stille. For å opprette eller redigere profiler, eller å bytte fra ett til et annet, må du få tilgang til "Profiler" på telefonen din.

Bruksanvisning

1 Naviger til din Blackberry Curve startskjermen hvis du ikke er der allerede. Du kan vanligvis gjøre dette ved å trykke på den røde "End" knappen eller pilformede "Escape" -knappen. Du må kanskje trykke på disse knappene flere ganger, avhengig av hva du gjorde i din Blackberry.

2 Bla helt opp med trackball, deretter bla til høyre. Dette understreker megafon-formet "Profiler" -ikonet i øvre høyre hjørne av Blackberry Curve skjerm. Klikk på dette ikonet for å vise en liste over profiler.

3 Uthev ønsket profil hvis du ønsker å bytte, klikker du på det. Dette slår på den nye profilen. Hvis du ønsker å redigere eksisterende profiler eller opprette en ny en, bla helt ned til "Advanced" og klikk på den. Gjør du det tar deg til en annen liste over profilene. Trykk "Meny" på denne skjermen for å få opp en liste over alternativer som "Edit" og "Ny profil".