Hvordan forberede for Drivers Test i Maryland

Hvordan forberede for Drivers Test i Maryland


Drivere som bor i delstaten Maryland må ha en Maryland førerkort å drive en motorvogn. Ifølge "Washington Post", Maryland Motor Vehicle Administration lansert et pilotprogram som vil kreve nye drivere for å treffe den åpne veien og slå sammen, endre baner og unngå fender-Benders som en kvalifisering for en ny lisens. Alle som får sin første lisens eller som har tillatt det å utløpe vil ta denne nye testen.

Bruksanvisning

1 Få en lærendes tillatelse. Ta med bevis på alder, identitet, personnummer og bevis på Maryland bosted. Hvis du er under 16 år, og vil være å ta en fører kurs, må du fylle ut skjemaet DL-300 med tittelen "Learner Permit Skolegang sertifisering." Dette skjemaet er tilgjengelig elektronisk på Maryland Motor Vehicle Administration nettside eller på ditt lokale MVA kontor.

2 Meld deg på et førerkurs eller verve en erfaren sjåfør minst 21 år gammel som har hatt førerkort i minst tre år og som vil gi on-road trening. Ferdighetene som trengs inkluderer lukeparkering, tre-punkts snu og evnen til å sikkerhetskopiere i en rett linje. Ferdigheter til å bruke blinklys og speil også er nødvendig.

3 Studie kjøring lover for delstaten Maryland i heftet "The Maryland Driver håndbok", som er tilgjengelig på nettet eller på din lokale Vehicle Administration Motor. Du må bestå en skriftlig eksamen som dekker denne informasjonen.

4 Passere en visjon test. Vision screening kan gjøres på Motor Vehicle Administration eller har ditt syn spesialist fylle ut synstest skjemaet og ta det med søknaden. Visjonen Skjemaet er tilgjengelig online på MVA-området.

Hint

  • Lisenser kan fornyes uten ekstra tester inntil ett år etter utløpsdato.
  • Motor Vehicle Administration kundeservicesenter på 1-800-950-1MVA (1682).
  • Slik planlegger du en førerprøve for førerkort, ring MVA på 1-888-212-4709.
  • Søknader merket med National Driver registeret. Enhver lisens som er suspendert, tilbakekalt eller kansellert i noen stat, vil gjøre deg kvalifisert for en Maryland førerkort.