Hvordan forbedre telefonsamtaler

Hvordan forbedre telefonsamtaler


Mange forretningsfolk må bruke minst en del av deres dag på telefonen, snakker med kunder, klienter eller andre fagpersoner. Kroppsspråk står for 55 prosent av kommunikasjonen. Men siden den personen i den andre enden av telefonen ikke kan se deg, er alt du trenger å kommunisere med din stemme. Du kan forbedre din telefon stemme og få mer ut av dine telefonsamtaler ved å være forberedt når du snakker i telefonen.

Bruksanvisning

1 Ta et dypt åndedrag før du starter samtalen. Hvis du tar grunne åndedrag mens du snakker i telefonen, kan du gå tom for luft før du er ferdig med dine setninger. Dette fører til pauser midt i en setning eller "um" lyder, som gjør at du høres uforberedt.

2 Pause etter en setning for å ta et dypt åndedrag. En pause etter slutten av en setning eller tanken gjør du høres mer innsiktsfull og gjør stemmen din mer resonans.

3 Sitt rett eller stå når du snakker i telefonen. Det gjør du høres mer trygg og i kontroll. Bruke bevegelser, som om du snakker til den personen i samme rom.

4 Snakk sakte. Dette gjør at lytteren til å absorbere hva du har å si. Snakk spesielt sakte når du sier et tall, eller noe som personen i den andre enden kanskje trenger å skrive ned.

5 Lytt på en imøtekommende måte. Dette lar den andre personen vet at du lytter til hva han / hun sier, i stedet for bare venter på en sjanse til å snakke selv.

6 Drikk vann når du snakker i lange perioder av gangen. Dette vil holde deg hydrert, og hindre halsen tørker ut.